Thu. Jun 8th, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 52 Second
Sofia dalén ålder
Sofia dalén ålder

Sofia dalén ålder /\ Medan hon gick på Södra Vätterbygdens folkhögskola arbetade Sofia Dalén som journalist på Jönköpings-Posten samtidigt som hon fortsatte sina journaliststudier.

Dalén flyttade till Stockholm 2015, där hon var värd för P3 Star i flera år innan hon återvände till sitt hemland Sverige.

Widerström

Dalén var värd för diskussionen efter showen med musikerna i Melodifestivalen 2020. Widerström Dalén med Karolina Widerström och Paradrätten på Youtube är hennes aktuella projekt.

Dalén

Under hela 2022 fungerar Dalén som regelbunden paneldeltagare på Bäst i test och gäst i Benjamins show.

Sofia Dalén, en fartfylld 31-åring från Grästorp, har lagts till i den permanenta panelen av kändisar inför den kommande säsongen av Bäst i test på TV.

Som ny på tv ställer Sofia Dalén frågan: Vad är hon erkänd för? Upptäck allt som finns att veta om Sofia Dalén här.

För de som inte känner till Sofia Dalén är hon en populär svensk YouTuber och radiovärd från Grästorp, en stad utanför Jönköping.

Sofia dalén ålder

“The Parade” är namnet på Sofias YouTube-kanalshow där hon ber svenska kändisar att förbereda en parad för sina tittare.

Sofia Dalén, en 31-årig kvinna, mår bra. Hon föddes 1990 i Grästorp, Västergötland, och växte upp i området. Sedan 2015 bor Sofia i Stockholm.

Södra Vätterbygdens folkhögskola utgjorde grunden för min karriär inom journalistiken. Senare skeppades lasten till Stockholm där Sofia började höras och synas i ytterligare radio- och webb-tv-sammanhang.

Som ett resultat av sin framgång på P3 Star anställdes Sofia som radiovärd och programledare för YouTube-serien P3 Star Hänger.

När fler fick kännedom om Sofia Dalén år 2020 fick hon ansvaret att leda eftersnacket med det årets musiker i Melodifestivalen. Melodifestivalen Online var namnet på denna funktion vid den tiden.

Sofias lättsamma och lättsamma uppträdande gjorde henne omtyckt för tittarna, som började undra mer och mer om henne. Benjamin Ingrosso lagar mat åt svenska kändisar i sin show “Benjamins” på TV4. Sofia medverkar i programmet med Silvana Imam och Norlie & KKV i tisdagens sändning.

Trots den berömmelse som följer med att medverka i ett av Sveriges mest hyllade tv-program på bästa sändningstid, är Grästorpsfödda Sofia fortfarande blygsam.

Sofia dalén ålder
Sofia dalén ålder

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %