Mon. Jun 5th, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second
Tobbe köping ålder
Tobbe köping ålder

Tobbe köping ålder /\ I en annan del av Köping finns en dokumentär-tv-serie som sändes på TV4 2007. En av Sveriges mest populära program visar vardagen för personer med inlärningssvårigheter i Köping.

Linda Hammar, Torbjörn Jonsson, Mikael Wiseby och Mats Halvarsson är de fyra huvudpersonerna i serien. Hennes bror Filip Hammar är en välkänd tv-personlighet.

Torbjörn “Tobbe” Jonsson, flitig gäst under gångna säsonger och självutnämnd kaffekännare, gör återkomst.

Den kommer

Och han har stött på problem som ett resultat av detta. Den kommer att göra sin debut på måndagens show.

Hammar

Linda Hammar, som spelar i programmet och levererar berättelsen i måndagens avsnitt, förklarar att han har gått igenom mycket sedan du såg honom senast.

Tobbe köping ålder

“Vill du ha en kopp kaffe?” är en vanlig begäran från främlingar. Som ett resultat, hävdar hon, tycker hon inte längre om att vara bland stora folkmassor.

Som en följd av detta vädjar hon nu till allmänheten att hålla avstånd till Torbjörn Jonsson.

Linda Hammar konstaterar att Tobbe tycker att det är svårt när folk pestar på kaffe, och att det vore bäst om folk lämnade Tobbe ifred.

Även om det inte är förvånande att folk vill komma fram och prata med honom, betyder det inte att du måste ta det personligt.

Mats Halvarsson, medbo på gruppbostaden där han bor, är en god följeslagare för honom när han går ut på stan.Torbjörn Jonsson verkar ha haft humörsvängningar också.

Linda Hammar beskriver Tobbe som “en god man” som är “extremt vänlig” trots upp- och nedgångar i hans humör.

Sedan debuten 2007 har “I en annan del av Köping” varit en stor succé. Med två “Kristallen”-priser 2007: Bästa program och Bästa dokumentär, har denna show varit en stor framgång på tv.

Under 2008 och 2010 släpptes nya säsonger av serien.Seriens fjärde säsong har premiär på TV4 klockan 20.30 CET på måndag.

En artikel i media. Ett objektivt och sakligt förhållningssätt använder Expressen när det gäller att rapportera om aktuella händelser. Ta reda på mer om vilka vi är genom att klicka på länken nedan.

Tobbe köping ålder
Tobbe köping ålder

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %