Mon. Jun 5th, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second
Viktor philipson ålder
Viktor philipson ålder

Viktor philipson ålder /\ Carolina Gynning har talat öppet om sina känslor för Viktor Philipson vid flera tillfällen i år. Viktor pratar nu om sina egna känslor, såväl som åldersskillnaden.

kärleken


Carolina Gynning, 40, uppgav i våras att hon hittat kärleken igen i Viktor Philipson, 33, en 33-årig tv-personlighet. I mars inledde de två sin första dejt och har inte kunnat hålla isär sedan dess.
Carolina, i podcasten Gynning och Berg – finner sig själva, sa:

Viktor Philipson

“Jag har två underbara barn från tidigare, men jag inser väl då att jag skulle vilja ha ett barn till och jag känner att nu är det lite oroligt.”Viktor Philipson är Carolina Gynnings pojkvän.Bli en bättre läsare genom att läsa mer.

Eftersom hennes relation med Viktor Philipson är så fräsch, ville Carolina Gynning vänta med att försöka få en bebis, men nu när hon är 40 tror hon och Viktor båda att det är dags att börja försöka redan nu.

Viktor philipson ålder

När din ålder stiger har vi inte längre råd att skjuta upp att ge dig den vård du behöver. Mycket stress är inblandat tycker jag.

Carolina Gynning och Viktor Philipson, båda 33, skiljer åtta år åt. Viktor och hans pappas fru, Bathina Philipson, 40, har aldrig diskuterat sin åldersskillnad inför veckans avsnitt av podcasten Bathina, som leds av Viktors pappas fru.

Jag är inget fan av små tjejer. Jag träffade en tjej som var fyra eller fem år yngre än jag själv när jag gick i gymnasiet. Viktor Philipson hävdar att han alltid har varit attraherad av äldre kvinnor och fortsätter sedan:

Du har något att hänga på när vinden tilltar. Det finns mer att diskutera. De blir bara smartare när de blir äldre. Så vidare och så vidare när det gäller självsäkerhet.

Carolina Gynnings verksamhet går också mycket bra, vilket framgår av hennes blomstrande kärleksliv.

Carolina Gynning blev artist, affärskvinna, programledare och skådespelare efter att ha vunnit “Big Brother” 2004. Hon är nu en välkänd artist och entreprenör.

Gynning Design AB, hennes snabbast växande verksamhet, omsatte 2017 över 26 miljoner kronor. Hennes företag tjänade över 40 miljoner svenska kronor samma år.

Viktor philipson ålder
Viktor philipson ålder

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %