Emma green pojkvän /\ Emma Anna-Maria Green, även känd som Emma Green Tregaro, är en före detta höjdhoppare från Sverige som nu är tränare. Så här gjorde hon vid 2005 IAAF:s världsmästerskap: Hon vann en bronsmedalj i tävlingen

Hon var med i det svenska laget vid olympiska sommarspelen 2008 och 2012. Det var friidrotts-EM 2010 och hon kom tvåa. Hon satte ett nytt personbästa på 2,01 meter.

Emma green pojkvän
Emma green pojkvän

I tv-programmet “Superstars”, som går på Kanal 5, kan du följa några av Sveriges mest kända idrottsstjärnor genom tiderna. Sporterna de utövar har en hel del medaljer från VM och OS i sig. I showen tävlar idrottsstjärnorna om att utses till Årets superstjärna.

Det är en av stjärnorna som är med den här säsongen. Emma Green är en av personerna. Emma arbetade med Yannick Tregaro, som också var hennes man i tre år. Under större delen av sin karriär arbetade hon med honom. Green började träna med Tregaro när hon var 16, och några år senare blev de två romantiskt intresserade av varandra.

De berättade allt på Dplay och Emma Superstars sa att det inte var klart för någon.

Emma green pojkvän

Emma och Yannick bröt upp 2014, men de jobbade tillsammans i friidrottshallen ytterligare ett och ett halvt år. Hon säger allt i Superstars när hon pratar om skilsmässan.

De kom på det tillsammans under väldigt lång tid. Tidigare sa Yannick Tregaro att han och hans sambo inte hade bott ihop på väldigt länge.

Green hittade kärleken med Emil Salon, en basketspelare, ungefär ett år efter att de separerade.

Under sommaren 2015 berättade de för alla om sitt förhållande till GT för första gången:

– Vi har så roligt tillsammans. Han sa att vi har mycket gemensamt, vilket är sant.

Hon sa att det kändes bra och underbart.

Emma Green satte nytt personbästa på 1,98 meter den 1 juli 2010 när hon vann Sollentuna GP i Sverige. Detta slog hennes tidigare bästa, som då hade varit nästan fem år gammal.

Bara en månad senare, den 1 augusti 2010, vid EM i Barcelona, ​​slog hon sitt eget rekord två gånger på mindre än fem minuter. Först hoppade hon 1,99 och sedan bara minuter senare hoppade hon 2,01.

En europeisk silvermedalj bakom Blanka Vlai, detta var första gången hon hoppade över två meter. Detta var starten på hennes första kontinentala medalj, och det var också hennes första gång över två meter. Den månaden vann hon Folksam Grand Prix på en utställning i Göteborg. Hon gjorde 1,95 m för att vinna.

Vi har sett det växa länge nu. Sånt här händer inte snabbt. Hur det fungerar: Först trodde vi inte att det var så, men nu när det är så, berättade Yannick för oss. Han sa också att de fortfarande tränar tillsammans.

Men det var då. Emmas nästa steg var att hitta kärleken igen. Emil Salon, en 29-årig basketspelare från Göteborg, råkade vara rätt person för henne.

De har visat upp sin relation på Instagram. Emil har till exempel taggat ordet “pudding” under en bild på Emma bland annat. Som ett resultat vill Extra veta om mannen på bilden är hennes nya pojkvän.
Så här sa hon: “Ja, jag tror det. Du måste bestämma dig själv.”

Det är dock inte så det låter på idrottarens blogg! Dessa kärleksord är ännu mer kraftfulla eftersom den nya pojkvännens namn har utelämnats. De är en bra match, och jag älskar honom.

Det är viktigt att notera att en annan svensk höjdhoppare, Ebba Jungmark, nyligen födde sitt första barn. Det här skrev Sportbladet om igår.

Det är också goda nyheter för Carolina Klüft, som födde en dotter häromdagen, sa hennes man Patrik Klüft till Sportbladet. Carolina och Patrik är båda väldigt nöjda.

Green är också känd för att måla sina naglar i regnbågens färger under fotbolls-VM i Moskva 2013. Människor i Ryssland som är homosexuella eller transpersoner gjorde en gest för att visa sitt stöd för dessa rättigheter.

Som en protest mot Rysslands senaste förbud mot gaypropaganda, målade hon sina naglar i regnbågens färger under VM 2013 i Moskva. Hon är en anhängare av HBT-rättigheter.

Emma green pojkvän
Emma green pojkvän

Yelena Isinbayeva sa att Green Tregaros agerande var fel vid en presskonferens. Senare sa hon att hon hade ändrat sig.

Svenska olympiska kommittén sa sedan till sina idrottare att inte göra samma sak som Green Tregaro gjorde vid vinter-OS 2014.

By Wishful