Linnea wikblad pojkvän /\ Det är viktigt för Linnea Wikblad att berätta att hon och hennes snygga pojkvän var tillsammans innan han förlorade synen, inte efter. Det var ett bröllop i Monaco, och Kodjo Akolor var där. Han såg mer pengar än han någonsin kommer att kunna få för sig själv.

En sjuhelvetes stämning infinner sig för David Druid. Han skämtar som bara David kan. I Molkom hade Lin Holmquist en tantrafestival där 100 personer fick corona. Vi pratar med henne om det. Folk från P3 Nyheter berättade att Kalle Berg från P3 Nyheter berättade det

Linnea wikblad pojkvän

Det hjälper oss att lära oss mer om Pandora Papers, där 200 svenskar är inblandade i läckan,

inklusive Swedish House Mafia. Kalle berättar också om Lars Vilks, en artist som omkom i en bilolycka.

Båda poliserna dog. Ahmet Yaraman, en av våra flygande reportrar, var på matchen AIK-

Djurgrdens IF igår. Han berättar om hur upprymd publiken var med 42 500 personer där.

Han listar också de mäktigaste derbyn i världen, vilket är vad han gör.

Svenska radiostationen P3 anlitade Wikblad 2011 som programledare för komediprogrammen Radio Liechtenstein och Humorhimlen. Han har även arbetat som producent för showerna.

Linnea wikblad pojkvän

Carpe Fucking Diem startade 2012. 2012 var hon programledare för showen när den först startade. Hon utsågs sedan till “Årets rookie” på Radiogalan 2012 på grund av sitt arbete med programmet.

I Sveriges Radio gästade Wikblad Tony Irvings fredagsprogram Irving i P4 under tre år 2013.

Hon var en av programledarna i radioprogrammet PP3 I ​​som gick på P3 från 2013 till 2019. Sara Kinberg och Adrian Boberg var också programledare.

Efter att Pär Lernström slutade 2013 tog hon över som huvudprogramledare fram till våren 2020.

Till P3, Morgonpasset var hon en källa. När Humorklassiker P3 kom ut i december 2020 var det Wikblad som stod för det.

I Sveriges Radio spelade hon och Jörgen Lötgrd och pratade om roliga klipp från arkiven med andra människor.

Han var på Afternoon på P3 med Hanna Hellquist, Emma Molin och Christopher Garplind våren 2021.

Varje vardag berättar hon för de som lyssnar på radio om den senaste populärkulturen i “PP3” i P3.

Utöver det är Linnea Wikblad även känd för sitt Instagramkonto Killmaterskan som nu förvandlas till en kokbok som heter Killmaterskan med samma namn.

Ett och ett halvt år efter att direktsändningen gick ner pratar Linnea Wikblad fortfarande om det.

34-åringen är tillbaka på Sveriges Radio. I podden “Värvet” berättar radioprofilen att hon började arbetsträna efter nästan ett år ledigt för att hon var sjuk. Hon har nu nått 75 % av sin arbetstid.

Hennes våning finns i boken “Värvet”. Innan hon blev sjukskriven trodde hon att arbete och stress berodde på att “hade bråttom och inte räckte till”. Hon struntade också i läkarnas frågor när de frågade henne vad som var fel.

Hur kan stress och ångest ha fått hennes ögon att göra ont och hennes hjärta att stanna?

Inte alls. Jag sa bara, “Nej, jag är väldigt glad och harmonisk, och jag har ett bra jobb med en bra arbetsrelation, så nej, det är det inte.”

Sedan fortsatte jag. Jag skulle ha blivit tvungen att stanna där. Av någon anledning säger Linnea Wikblad i boken “Värvet”, “Jag flämtade så jag på något sätt kunde bli av med det där.” Men till slut tog det ett slut. Det var mitt under en intervju med en artist som direktsändes i P3.

Linnea wikblad pojkvän
Linnea wikblad pojkvän

– Thomas Stenström var där, och han var jättebra att prata med. Det var väldigt roligt, men sedan kände jag att “jag vet inte vad någon säger.” Det bara gnisslar, inget mer.

Det är mycket oväsen och mullrande i huvudet när det blir tyst. : Jag kan inte vara här. Jag måste gå hem igen. I ett och ett halvt år gick hon hem.

By Wishful