Dolph lundgren flickvän
Dolph lundgren flickvän

Dolph lundgren flickvän /\ Emma Krokdal och Dolph Lundgren, hennes 38-åriga älskare, blir kära.
Förra sommaren stod det klart att Emma och hennes fästman skulle gifta sig, och nu berättar Emma för sina föräldrar vad de tycker om åldersskillnaden mellan dem.


Emma Krokdal och Dolph Lundgren, hennes 38-åriga pojkvän, är handlöst förälskade.

Föräldrar

Nu när Emma och hennes fästman är förlovade talar hennes föräldrar ut om åldersskillnaden mellan dem två.

Dolph Lundgren

På semester i Sverige i somras bestämde sig Dolph Lundgren för att fria till sin nya flickvän, som han precis träffat. Emma tackade förstås ja, och allt var perfekt!

På Instagram delade Dolph en bild på honom och Emma och sa: “Det är officiellt! Vi är förlovade!”

I Sverige skrevs “något alldeles speciellt” i röd, följt av de första bokstäverna i deras namn och ett hjärta.

Dolph lundgren flickvän

Dolph har haft två tidigare äktenskap. Första gången var med Peri Momm, och andra gången var med Anette Qviberg. Ida, 24, och Greta, 19, är hans två barn med sin fru Anette.

Ida Lundgren, 24-åriga dotter till Dolph Lundgren, en 62-årig svensk skådespelare, växte upp i ett hushåll som var allt annat än vanligt. Hon fick reda på sin pappas nya kärleksintresse, Jenny Sandersson, när hennes föräldrar höll på att skiljas 2011.

Nej, det var inte min mamma, trots bildtexten “Dolph in Mexico with Anette Lundgren”. Så, jag bara… okej, jag antar att det kom ut något nu, men det var innan det kom ut, förklarar hon i podden “Bathina – en podcast”.

När nyheten kom att Dolph Lundgren hade återuppväckt sin romans med sin Los Angeles-tränare, 37-åriga norskan Emma Krokdal, tidigare i år, var många häpna över åldersskillnaderna. Det var vad alla, inklusive Ida Lundgren, tyckte om Krokdal.

I början trodde jag såklart det. En 23-årig kvinna som bor i Los Angeles. Varför dejtar hon en 62-årig man, en tränare som vill bli skådespelerska? Efter att ha lärt känna och umgåtts med Ida Lundgren på ett mer personligt plan tror jag att hon inte är den typ av person som jag tidigare trott.

Dolph lundgren flickvän
Dolph lundgren flickvän

By Wishful