Jordan larsson flickvän
Jordan larsson flickvän

Jordan larsson flickvän /\ I Ryssland har Jordan Larsson gjort succé, men det har inte varit en lätt väg dit.Bianca, hans långvariga partner och rock, har funnits vid hans sida hela tiden.

Ryssland

I en intervju om sin fotbollskarriär, boende i Ryssland och landslagsambitioner, säger han: “Ibland undrar jag hur hon står upp.”

Henrik Larsson

Hans pappa, den legendariske CELTIC-anfallaren Henrik Larsson, är inte längre med i klubben, men hans son har bevisat att han kan göra mål på andra sätt.

Bianca Waller, Jordan Larssons nya heta flickvän, är på bilden här.20-åriga Bianca dokumenterade sin resa till Jordanien med en serie Instagram-bilder.Andra sensuella bilder föreställer svenska Bianca ensam i ett badkar.

“Njuter av Grekland med min kärlek”, skrev hon i en bilds beskrivning, tillsammans med ett hjärttecken.Hon skrev också “Det bästa” bredvid en bild på fotbollsspelaren.

Jordan larsson flickvän

Vattenmelonskivor ses slukas av paret på andra bilder.Jordan, född i Nederländerna, spelade för Biancas hemstadslag, Helsingborgs.

I jämförelse med Jordans legendariske far, som gjorde 174 mål för Celtic och hjälpte klubben att vinna den skotska ligatiteln fyra gånger, har Jordans fotbollskarriär hittills blivit kort.

I spåren av förlusten i ett nedflyttningsslutspel mot Halmstad gick Helsingborgsfansen till attack mot anfallaren Jordan.

Han skickades sedan till NEC, en holländsk klubb.Trots att han är född i Holland har han representerat Sverige på U21-nivå.

Svenske professionella fotbollsspelaren Carl Henrik Jordan Larsson (född 20 juni 1997) spelar forward för AIK på lån från ryska klubben Spartak Moskva och för det svenska landslaget. Han föddes i Stockholm, Sverige.

När han började sitt professionella fotbollsspel för svenska Högaborgs BK i början av 2010-talet var Larsson även representant för Helsingborgs IF och NEC Nijmegen, samt IFK Norrköping.

Som medlem av Sveriges landslag gjorde han sin fullständiga internationella debut 2018 och ingick också i UEFA Euro 2020-truppen.Henrik Larsson, nuvarande manager, är son till den tidigare proffsspelaren.

Jordan larsson flickvän
Jordan larsson flickvän

By Wishful