Robin Quaison Föräldrar
Robin Quaison Föräldrar

Robin Quaison Föräldrar /\ 1997 började Quaison arbeta för AIK. Den 1 april 2012 kom han in som ersättare för AIK i oavgjort 0–0 mot Mjällby.

Norrköping

Han gjorde sitt första mål i en 5–2-seger över IFK Norrköping den 20 maj samma år. Den 8 juli 2012 gjorde han mål igen i en 3-1-seger över BK Häcken.

League-debut

Den 20 september 2012 gjorde han sin Europa League-debut i en 4–0-förlust mot Napoli. Han fortsatte sedan med att spela fem gånger till i Europa League-cupkampanjen.

I oavgjort 3–3 mot Halmstads BK fick han sitt första röda kort i karriären. Han gjorde 28 matcher i alla tävlingar under sin andra säsong.

Under en försäsongsmatch mot Manchester United den 6 augusti 2013 gjorde Quaison ett långdistansmål från en hörnspark.Quaison skrev på ett 4,5-årskontrakt med Mainz 05 den 31 januari 2017.

Robin Quaison Föräldrar

Mot Werder Bremen i Bundesliga den 17 december 2019 fick Quaison sitt första hattrick i karriären och gjorde alla tre målen.

Quaison gjorde det enda målet för Mainz i en Bundesliga-förlust med 3-1 mot Borussia Dortmund den 16 maj 2021, för sitt trettioförsta mål för klubben.

Därmed bröt han bandet med Yunus Mall och Mohamed Zidan för att bli Mainz ledande Bundesliga-målskytt genom tiderna.

En upp-och-ned-matchup leder till en förändring i lyckan för Mainz 05, som nu vill flytta upp till höger sida av Bundesligas nedflyttningszon efter att ha besegrat RB Leipzig i den omvända matchen.

Även om Robin Quaison hade säsongens bästa prestation så var han vid gott mod när jag släpade honom till klubbens cansli dagen efter och bad honom göra en förlängd intervju.

– En oerhört viktig väntan för oss. Det ser mycket trevligare ut nu, och jag är orolig för att jag inte ska kunna spela så länge vi vinner, säger 24-åringen med en lugn och sorglös röst.

Robin Quaison Föräldrar
Robin Quaison Föräldrar

By Wishful