Felix Sandman Längd
Felix Sandman Längd

Felix Sandman Längd /\ Karl Singer-songwriter-skådespelare Felix Wilhelm Sandman är från Stockholm, Sverige. Som medlem i FO&O har han släppt två studioalbum:

Off the Grid och FO&O. Han är mest känd för detta. I Netflix originalsvenska serie Quicksand porträtterar han Sebastian Fagerman. Den sändes den 5 april 2019.

Värmdö


Felix Sandman kommer ursprungligen från Värmdö och är låtskrivare och singer-songwriter. Felix Sandman föddes den 25 oktober 1998 och är för närvarande 23 år gammal. 6 fot 114 tum, eller 186 cm, är Felix Sandmans längd.

Bland annat finns Felix Sandmans längd med i följande lista över Felix Sandmans personuppgifter, inklusive hans stjärntecken, namn, skostorlek, religion, etikett, make/pojkvän/flickvän (om tillämpligt), familj (om tillämpligt), sexuell läggning med mera.

Som nummer

Sandman gick solo efter upplösningen av FO&O 2017. Som nummer ett på den svenska singellistan låg hans första sololåt, “Every Single Day”. Mimi Werner och Sandman kämpade i andra chansen i Melodifestivalen 2018 om en plats i finalen.

Felix Sandman Längd

Med en seger på Friends Arena fick Sandman plats i Melodifestivalen 2018 stora finalduell. I finalen kom han på andra plats. Sandman representerade Sverige vid Eurovision Song Contest 2018 som deras representant.

Hans debutalbum Emotions släpptes senare samma år, och han gav sig ut på sin första soloturné med Benjamin Ingrosso.

I Netflix-kriminaldramat Quicksand spelade Sandman huvudrollen som Sebastian Fagerman. För första gången har Netflix tagit fram en svensktillverkad originalserie. Datum för första avsnittet: 5 april 2019.

Sandman gjorde sin Netflix-debut som Jonas i komedi-dramaserien Home for Christmas, som hade premiär i december samma år. Den hade också premiär i december och förnyades för en andra säsong 2020.

Med låten “Boys with Emotions” han tävlade i Melodifestivalen 2020 nådde han finalen genom Second Chance-omgången. Totalt 67 poäng gav honom en sjunde plats.

Felix Sandman Längd
Felix Sandman Längd

By Wishful