Patrick ekwall fru
Patrick ekwall fru

Patrick ekwall fru /\ Hannah Ekwall, hustru till sportjournalisten Patrick Ekwall, dukade under i bröstcancer 2021.

Kölvattnet

TV4 har premiär för “Livet efter dig: Patrick Ekwall om ett år utan Hannah”, en dokumentär som undersöker Patricks och hans barns liv i kölvattnet av deras pappas bortgång den 18 april. Sorg och saknad är en del av vår resa

Ordet “sorg”, enligt Patrick, utlöser en allergisk reaktion hos honom.”Att leva i sorg” är termen som används för att beskriva denna process. Han sitter med skärmarna stängda och stirrar på väggen.

Tillägger

hans mörka klädsel skymmer sikten. Jag vill betona ordet “leva” i frasen “leva i sorg” för vi måste leva, tillägger han i en intervju med TT.

Patrik jobbar nu på kanal 5 som sportjournalist. Han är programledare för podden “Pdden med Olsson & Ekwall” tillsammans med sportjournalisten Mats Olsson.

Patrik arbetade även med ett bokmanus med liknande koncept som dokumentären under året, förutom att han klarade de hemska omständigheterna.

Även om det ibland är utmanande, har bokskrivandet utvecklats till en form av terapi i och för sig. Det är trevligt att prata om inspelningarna för de fick mig att känna mig glad. Han säger till TT att vi behöver vara mindre rädda för att prata om döden och cancer.

Patrick ekwall fru

“Vår underbara Hannah, som vi älskar så mycket, har slumrat till. Under loppet av en enda dag försämrades kampen mot cancer till den grad att inte ens Hannah kunde fortsätta kämpa. Som familj är vi på förlust.

vår mamma var en härlig person som alltid velat hjälpa andra och sprida glädje”, skriver Patrick Ekwall i artikeln som redan har mer än 14 000 kommentarer.

“Så länge jag kan minnas diskuterade Hannah och jag aldrig döden eftersom hon alltid trodde att hon kunde läka den

. Men jag är säker på att hon ville att jag och alla andra runt henne skulle fortsätta ha en positiv syn på livet, om så bara för att Tindras skull. Faktum är att vi just nu befinner oss mitt i en ofattbar och skrämmande sorg.

Vi kommer att göra allt vi kan för att hålla Hannahs smittsamma anda och livslust vid liv långt efter att hon har gått. Det faktum att Hannah var inte bara “Patrick Ekwalls fru” är också viktigt att komma ihåg.

Som sett av de tiotusentals hyllningar som har strömmat in sedan hennes bortgång berörde hon mångas hjärtan. Att hon övergav oss mitt i våra liv verkar så orättvist .

Patrick ekwall fru
Patrick ekwall fru

By Wishful