Patrick ekwall tidigare fru
Patrick ekwall tidigare fru

Patrick ekwall tidigare fru /\ För över ett decennium sedan träffades Patrick Ekwall och frisören Hannah först på Hell’s Kitchen, en nattklubb i stadsdelen Hell’s Kitchen i New York.

Det var en lång natt, eller rättare sagt, en väldigt tidig morgon. Kanske inte den bästa lösningen. Idag är jag tacksam för att Hannah var mer kapabel än jag. Han hade dock tidigare sagt till Allas att han ville vara singel.

Tindra, deras dotter, föddes 2013 efter att de blivit ett par. I november 2017, fyra år efter att de först började dejta, gifte de sig.Hanna Ekwall fick diagnosen en aggressiv form av cancer.

I januari 2020 upptäckte Hannah Ekwall en knöl i bröstet, som visade sig vara cancer, mindre än två år efter bröllopet. Hennes maligniteter avlägsnades framgångsrikt i början tack vare ett positivt svar på behandlingen.

Patrick ekwall tidigare fru

Sjukdomen

Cancern återkom dock i en mer aggressiv och invasiv form.Både ben och lever hade infekterats av maligniteten. Sjukdomen var obotlig. Patrick informerade Allas om att det enda som återstod var att hålla det så långsamt som möjligt så länge som möjligt.

På frågan om sin frus kamp mot sjukdom har sportjournalisten Patrick Ekwall varit uppriktig och ärlig.Hannah och Patrick fick reda på Hannahs levercancer i slutet av november 2020.”Det är synd, för det ser inte så bra ut. Nu är det dags för mirakel.” Hans nästa Instagram-inlägg löd:

Patrick har precis informerat mig om att Hannah, som var 39 år gammal, dog. I Landskrona växte han upp av sin mamma. Hans mamma och pappa separerade när han var barn.

Kommentator

För TV4 fungerar Ekwall som sportreporter och kommentator. Han bevakar sportevenemang, och han bedömer även sportkanaler för det sena sportnyhetsprogrammet. Han är programledare för sportprogrammen “Fotbollskanalen Europa” och “Ekwall vs Lundh”.

Han dansade med Carin da Silva i TV4:s kändisdanstävling Let’s Dance 2007.Författaren Martin Dahlin är också föremål för en bok skriven av honom.

Hannah Ekwall, 39-åriga fru till sportjournalisten Patrick Ekwall, dog i cancer i februari i år. Provokativa bröstcancerceller hade utvecklat resistens mot alla cellgifter, och cancern gick vidare till levern och benen. Hannah Ekwall var förutom sin man och tre barn även mamma till en 20-årig bonusdotter, Wilma.

Patrick ekwall tidigare fru
Patrick ekwall tidigare fru

By Wishful