Phil collins sjuk
Phil collins sjuk

Phil collins sjuk /\ Efter ett 14-årigt uppehåll meddelade de 2020 att de skulle återförenas och turnera igen 2021. Phil Collins har hunnit bli sjuttio.

Det fanns

På grund av coronapandemin var turnén tvungen att ställas in. Det fanns inget sätt att de skulle komma ut så fort de sa att de skulle.

förhållande

En ny fråga har dock uppstått i förhållande till den kommande turnén. Phil Collins led av ryggsmärtor på 2000-talet. Det blev omöjligt för honom att fortsätta spela trummor 2009.

Det är så jag spelar trummor. Det dödade mig nästan. Många timmars träning och många spel har gått åt till att utveckla denna färdighet. Det gör ont när jag håller rätt i trumpinnarna.

Enligt Daily Mail, “Till och med tejpade pinnar på mina händer hjälpte”, sa han. Som ett resultat av hur jag spelar trummor har min ryggmärg blivit skuren. Det var ett tag sedan något sådant här hände.

Spåra tid även om jag inte gör något. Enligt en rapport i Daily Mail var tejpstickor en gång hans bästa vän.

Phil collins sjuk

Phil Collins har inte uppträtt på länge, men han kommer tillbaka i juni. Angående hans hälsa. “Not Dead Yet” och en turné kallad “Not Dead” avslöjade att han fortfarande levde.

I juni uppträder han på Friends arena i Stockholm som en del av sin turné. Senast den brittiske rockaren uppträdde i Sverige var för mer än ett decennium sedan.

– Frida och jag tillbringade en hel del tid i Sverige. Hennes CD spelades in under vår vistelse på ungefär tre eller fyra månader. Han säger sig ha lokala bekanta.

Frida Anni-Frid Lyngstad, medlem i Abba-bandet. Albumets namn är “Something’s going on”, och det producerades av Phil Collins 1982.

Phil Collins har sålt mer än 100 miljoner album under sin karriär. Utöver sitt arbete med Genesis har han även uppträtt som soloartist. Han tar hjälp av rockstjärnan Sheryl Crow på denna resa. Tour: Det finns en turné som heter det namnet.

Det och “Phil Collins: Not Dead Yet”, som ägde rum 2018, var föregångarna till årets evenemang. I båda hånades Genesis-sångarens försämrade fysiska tillstånd.

Collins gick med hjälp av en käpp större delen av tiden. Han var rullstolsburen på grund av en ryggradsskada.

Phil collins sjuk
Phil collins sjuk

By Wishful