Cazzi opeia ålder
Cazzi opeia ålder

Cazzi opeia ålder /\ Moa Carlebecker föddes till Bengt Evert Carlebecker och Anna Forssell Skanker. Både pappan och mamman är professionella musiker (trummis).

När hon var liten flyttade hon till Växjö med sin mamma och blev styvdotter till revolvermannen Ragnar Skanker, som hon senare gifte sig med.

Tomas Forssell

Bortsett från dessa kopplingar är hon barnbarnsbarn till den bortgångne romanförfattaren Sven Forssell och brorsdotter till musikern Tomas Forssell och skådespelaren Johannes Brost.

Lady Gagas Judas

Under sin tid i Idol 2009 blev hon utslagen i den preliminära omgången. Med släppet av I belong to you 2010 och en tolkning av Lady Gagas Judas 2011 blev hon ett känt namn.

Förutom sitt arbete som DJ har Cazzi Opeia även släppt sin egen musik som artist under namnet Cazzi Opeia.

Hon började komponera mer för andra människor och för koreanska K-pop-grupper 2016.

Red Velvets 2017 singel “Peek-A-Boo”, med henne, var en stor hit. Låten skrevs tillsammans av Sunshine-låtskrivarna Jonatan Gusmark och Ludvig Evers, samt Sunshine-producenterna Ellen Berg och Jonatan Gusmark.

Sedan flera år tillbaka har hon haft stora framgångar som författare för den koreanska K-popbranschen med förlaget .

Cazzi opeia ålder

EKKO Music Rights, och hennes samarbeten med de sydkoreanska tjejgrupperna Twice och Red Velvet har resulterat i tre låtar som har nått toppen av Billboard-listor.

Som Cazzi Opeia sjöng Carlebecker “I Can’t Get Enough” i Melodifestivalen 2022. Hon tog sig till semifinal efter att ha nått tredje omgången (kallades tidigare den andra chansen). När det var dags för finalen avancerade Cazzi Opeia hela vägen till nionde plats.

Det var 2009 när hon tävlade i den sjätte säsongen av Idol. I semifinalen förlorade hon mot Mariette Hansson respektive Erika Selin.

Hon hittades av Pink, Cher och Jessica Simpsons samarbetspartner Billy Mann och hans skivbolag Macho Records.

Cazzi Opeias första singel, “I Belong To You”, blev en världsomspännande sensation när DJ Tisto remixade den till sitt Club Life-album.

Perez Hilton har också berömt hennes stil och musik i samband med hennes dubstep-remix av Lady Gagas “Judas”.

Cazzi opeia ålder
Cazzi opeia ålder

By Wishful