Joakim lundell död
Joakim lundell död

Joakim lundell död /\ Efter att ha medverkat i Kanal 5 realityserien “Kungarna av Tylösand” 2010 blev Lundell ryktbar i Sverige.

Årets stjärna

“Guldtuben”-priser har tilldelats honom för hans insatser på YouTube och hans blogg. Vid samma gala 2015 utsågs han till “Årets stjärna” och 2016 utsågs han till “Årets gömda kamera”.

bröllopsförberedelser

Jocke och Jonna I nöd och lust, en reality-tv-serie som sändes på TV3-Play och TV3, dokumenterade parets bröllopsförberedelser.

Jocke och Jonna möter (Jocke och Jonna möts) var en dokusåpa som sändes på Viafree 2017. Monster, Lundells självbiografi, släpptes 2017.

Hans samarbete med Lazee på låten “Hazardous” nådde femma plats på Sveriges singellista i 2018. “Feelings”, hans debutalbum, kom även 2018.

Lundell och den svenska singer-songwritern “Dotter” samarbetade om låten “Under Water”, som släpptes som singel den 14 februari 2020. Den 13 februari 2020 släpptes en musikvideo till låten.

Han var den 22:a tävlande att anmäla sig till Big Brother Sverige 2020.

Joakim lundell död

Den 4 mars 2020 var Lundells framträdande i programmet “helt enkelt ett skämt”, enligt svenska dagstidningen Aftonbladet.

Joakim Lundell antog aliaset “alter egot” Jockiboi när han kom till kända-Sverige. Direkt efter sin roll i skandalserien “Kungarna av Tylösand” skrev Joakim en kontroversiell blogg med hög läsekrets.

Under åren efter att projektet avslutats konsumerades Joakims liv av alkohol, droger och receptbelagda mediciner och han har tidigare sagt att han är tacksam för att han överlevt denna svåra tid.

Joakim skrev en djupgående förklaring av Jockibois död på småtimmarna på morgonen. Han har nu ett helt nytt liv med andra ml, andra drömmar, en annan mlgrupp, och andra män runt omkring sig.

– Jockiboi dog idag, och jag tar mitt nästa steg i livet som Joakim Lundell, vilket kommer att annonseras på Instagram inom några minuter.

Idag är jag trött på dagiset på YouTube och det faktum att mitt nivn för varje dag bara blir kortare och lättare, som ett gäng mlgrupps på killar i en äldre ålder, skriver honom.

På frågan om det känns som att hans fans upplever separationsångest, erkände Joakim det i en video han lade ut på nätet.

Det verkar som att många fans inte vill lämna Jockiboi. Nu kommer jag inte att kunna stanna länge i YouTubedagiset, skapa dramatik och liknande.

Joakim lundell död
Joakim lundell död

By Wishful