Johanna nordström pojkvän
Johanna nordström pojkvän

Johanna nordström pojkvän /\ På sin populära podcast “Ursäkta” har komikern och poddstjärnan Johanna Nordström, 26, antytt att hon har en partner.

Ficklampor

Med hjälp av lyktor och ficklampor har spanarna genomsökt landskapet på jakt efter den mystiske mannen.

Men för majoriteten av de nyligen älskade turturduvorna avslöjades hennes partners identitet till slut i ett blygsamt kyssfoto som av misstag lades upp på Instagram.

Adam Smedberg

Efter en knapp veckas dejtande med Adam Smedberg, 23, har Johanna delat en bild på dem med bildtexten “kan inte fatta att vi träffades på den nya nina o marcelo-typen?”

Som ett resultat av inlägget har både vänner och fans uttryckt sin kärlek till duon.

Johanna nordström pojkvän

Adam, å andra sidan, var redan bekant för vissa tittare. Faktum är att han har setts på Instagram för en annan välkänd användare.

Aftonbladets artikelserie “Plus p livet” gav Johanna Nordström, 26, en dålig bedömning för hennes kärleksliv i oktober.

Vinden har skiftat nu. I sin podcast “Ursäkta”, som de samarbetar med Edvin Törnblom, 25, avslöjade Johanna Nordström nyligen att hon hade en pojkvän.

Hon har inte pratat mycket om deras romans, men hon har avslöjat att han heter Adam.

Hon avslöjar äntligen identiteten på mannen som hon har hållit hemlig så länge. Hennes pojkvän Adam Smedberg är med på en Instagrambild, och hon skämtar om “Paradise hotel” i bildtexten.

Att vi träffades första gången under cut off season är bortom mina vildaste drömmar”, säger han. Nina och Marcelos nya look?

Johanna Nordström skriver om Marcelo Pea och Nina Glimsell, realitydeltagarna som träffades på “Paradise hotel” 2018.

När hon och Torbjörn Avers Skurup ritade skisser tillsammans på Instagram växte hennes följare ännu mer.

Hon och Edvin Törnblom har en av Sveriges populäraste poddar nuförtiden. Enligt namnet “The Excuse Podcast”, den mest populära podden i Sverige på länge nu.

När allt annat misslyckas har Johanna en framgångsrik ståuppkomikarriär. I dagsläget har Johanna en egen standup-föreställning som heter Ring polisen, som hon har gjort runt om i Sverige.

Framgången är dock inte begränsad till det professionella området. Även Johannas kärleksliv ser ut att blomstra på sistone.

Johanna nordström pojkvän
Johanna nordström pojkvän

By Wishful