Ricky rich sjukdom
Ricky rich sjukdom

Ricky rich sjukdom /\ Västeråsfödd Från och med 2017 har Ricky Rich haft en rad populära låtar och byggt upp ett namn för sig.

själv med sin framgångsrika och originella blandning av orientaliska vibbar och hiphop. Det finns dock många svårigheter på denna resa.

På omslaget till Kingsize finns en berättelse om krossade drömmar, en ovanlig sjukdom och vägen framåt inom musiken för honom.

Nästan


Trots Ricky Richs klagomål om den pågående epidemin, som har resulterat i många inställda shower, har han haft en hektisk sommar. Nästan ingen har uppnått det han har. I decennier har detta varit ett vanligt motiv inom rapmusik, särskilt från USA.

astighetsboom


Jag och min fru köpte nyligen en villa mitt i en fastighetsboom. När jag flyttade från slummen tog jag med mig familjen.

Ricky rich sjukdom

Små problem har uppstått och terrassen och några badrum behöver göras om. Eftersom ingen i min familj är medveten om detta har det gett mig ganska ont i huvudet, för att uttrycka det milt.

Hans två äldre systrar, mamma och pappa kom till Norra Vallby från Rby, en stadsdel i västra Västers byggd som en del av miljonprogrammet på 1960-talet, tack vare hans musik. Skor i skokartong till ett hus med 180 kvadratmeter boyta.

Jag har aldrig mått så här bra i hela mitt liv. Min mammas livslånga ambition har alltid varit att äga ett eget hem. I ett hus. Enligt Ricky Rich gäller samma sak för honom. Han påpekar att köket, matbordet och hans säng alla ligger på samma yta som kontorslokalen i Warners lokaler där vi nu sitter.

Om du inte har levt så här de senaste 21 åren var det som “herregud” för mig. “Jag ska ha hela källaren för mig själv”, deklarerade jag. Om du vill ta upp något där, fortsätt. Även om det inte är sant, är det en behaglig känsla ändå.

Framgång, å andra sidan, följer ofta på svårigheter. Richs barndom beskrevs som “mörkt och ljust” av Ricky.

De var tvungna att ge upp sina förhoppningar och mål på grund av sin ekonomiska situation. Drömmar om fotboll snarare än musik till en början.

Det var inte förrän jag var 13 år, på grund av mitt tillstånd, som jag fick ge upp fotbollen. Min far saknade förmågan att kortfattat kommunicera komplexa idéer till mig.

Han kunde inte förstå hur viktig fotbollen var för mig. Han kände att jag var en tidsfördrivare. Som ett resultat var vår splittring från fotbollen ganska kraftfull, och vi diskuterade mycket om det.

Primär ciliär dyskinesi, ibland känd som PCD, är ett sällsynt tillstånd. Mellan 250 och 800 personer i Sverige tros lida av symtomen på flimmerhårddysfunktion, som mest påverkar luftvägarna. Hans lungkapacitet är bara runt 40 procent av vad den var.

Men även om han fick ge upp sina drömmar om att bli professionell fotbollsspelare har han gjort det bra.

Ett särskilt tack till sin far, som outtröttligt arbetade för att se till att hans son alltid var i den bästa möjliga situationen för att trivas.

Ricky rich sjukdom
Ricky rich sjukdom

By Wishful