Tareq taylor föräldrar
Tareq taylor föräldrar

Tareq taylor föräldrar /\ Taylor, Tareq Frank Daoudi, är en halvpalestinsk kock och krögare från Stockholm, Sverige.

Pernilla Mnsson

Trädgrdsonsdag med Pernilla Mnsson och Go’kväll samt Julkalendern Tuen är till julafton har presenterat honom som SVT-tv-kock.

Han har även medverkat i SVT:s sommarvarieté Sommarlov några gånger. Tareq Taylors tv-program Tareq Taylor’s Nordic Cookery, som undersöker det nordiska köket, är välkänt över hela världen.

Kockeriet

I Malmö, Sverige, etablerade han 2014 Kockeriet, en restaurang där matgäster kan välja sin mat från en mängd olika stationer och hjälpa till att laga det själva. Hans karriär var föremål för ett avsnitt av Sommar I P1 på Sveriges Radio 2013.

De skilde sig i september 2021; de fick en dotter tillsammans som tävlade i Sveriges Yngsta Mästerkock, ett barnkockprogram på TV4, och blev trea 2015.

Hans pappa är från Palestina och hans mamma är svensk-engelska. Hans nuvarande bostad är Lomma, strax norr om Malmö, och han är en av Sveriges mest älskade och kända idrottare.

Han sågs senast på Malmös Monbijougatan tidigare i dag när han poserade på foto. När han hackar sig igenom ett överväldigande antal sknsk rotselleri delar han med sig av nyheterna om sin kommande bok, som kommer ut i april 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=JOuh5MWn0KQ
Tareq taylor föräldrar

– För mig är användarvänlighet oerhört viktigt. Som ett resultat, jag skriver och korrigerar mina recept hela tiden medan jag läser, så att läsaren skulle få samma resultat som jag fick.

En dejt med Kristallen, en knockhead på Slotts sand, en skicklig programmerare av många klassiska tv-dramer, och inte minst av allt, en finkrogssvingande kriminalchef i hjärtat av Malmö.

Men om någon tror att de kan knocka och Tareq Taylor, entreprenören, glider genom livet på en rhakmacka, då kan det inte bli värre. Raki, ägg och Majonnäs har alla drabbats av minst fyra gånger.

Men vad händer med den här killen? Han kan snorka, surfa, skrika, krypa, krypa, bränna ole, meka med motorer, grymta offentligt och inte ens äta mat med sina rivaler i det prestigefyllda Kockarnaslägret.

Tareq säger att han inte är så bra på algebra medan han sitter vid ett av de sju borden i sin Malmörestaurang, Kockeriet.

Jättemycket är inget jag är rädd för, men jag har alltid varit intresserad av att lära mig om det. Hela tiden tänker jag på hur vackert det kommer att bli.

Tareq taylor föräldrar
Tareq taylor föräldrar

By Wishful