Alex ceesay ålder
Alex ceesay ålder

Alex ceesay ålder /\ Fem år efter att jag lämnade befann jag mig i en helt annan situation. Ibland ville jag lyssna på musik, men andra gånger ville jag lyssna på festivaler.

Det var

sprit och musik på samma gång. Jag ville uppleva allt. Det var först då som han kom ihåg det, enligt honom, eftersom “verkligheten” är att han hade glömt det tidigare.

För andra gången hävdar Alex Ceesay att den kriminella bananen bara har förbättrat hans musikkarriär.

Involverad

Hans rykte som en “äkta gangsterrappare” växte i takt med att han blev mer involverad i organiserad brottslighet.

Det är karriärsjälvmord för de flesta artister att lägga upp bilder på sig själva med ett maskingevär på sociala medier eller i sällskap med grova kriminella.

ändå är det fördelaktigt att bli känd som en “gangsterrappare”. En av Kumlaanstaltens tidigare interner, musikern Alex Ceesay, var den som upptäckte sanningen.

Till slut kom jag ur denna upplevelse med en helt ny syn på livet. Att bara investera i musik eller att kombinera fester, droganvändning och musik var ett alternativ för mig. Han erkänner att han åkte med den senare och att han kommer att återvända inom kort.

Detta tjänade helt enkelt till att förbättra Alex Ceesays musikkarriär, enligt honom. Hans rykte som en sann gangsterrappare växte sig starkare när han blev djupare involverad i allvarlig kriminell verksamhet. De hade blivit så sammanflätade att Alex Ceesay inte längre kunde skilja de två åt.

Trots sin ringa storlek har Alex Ceesay inga problem att ta på sig fängelsets standard gråblåa fängelset-shirt. Kinderna är markerade av flera svåra ärr. Han förklarar, “Det är ett sår från strid.”

Alex ceesay ålder

I sin cell komponerar han sånger om livet i Kumla. Det finns redan 142 000 visningar på Youtube för hans mest populära låt, “Dreams Behind the Grill”. Från kartellen har Ken Ring och Sebbe Staxx båda beundrat låten.

För nästan två år sedan befanns Alex skyldig till rån. Butiken i Stockholm hade ett lager som han och några andra killar fick tömma.

Som Alex Ceesay har sagt kommer han inte längre att romantisera brott i sin musik i framtiden. För att hänga med i sin utveckling har han startat en videobloggverksamhet.

Efter sångaren Einar Grönbergs död tog han först upp den schism som finns mellan kriminella grupper och gangsters på sin YouTube-kanal.

Så fort jag såg honom hade jag en känsla av att något hemskt skulle hända honom. Einar var lite ledsen på grund av mig. Det hade bara funnits en annan person som han i gangsterrappens historia, och det var Einar.

Ett möte med rappare som misstänktes vara riktiga gjorde det ännu mer nödvändigt att närvara. Einars förmåga att vinna förtroende hos människor som är tveksamma eller rädda för ärlighet blev allt viktigare för honom.

Alex ceesay ålder
Alex ceesay ålder

By Wishful