Dejan kulusevski lön
Dejan kulusevski lön

Dejan kulusevski lön /\ Den gångna helgen degraderades Burnley från Premier League.
Det har rapporterats att både Aston Villa och Everton har kommit överens med James Tarkowski.

Championship nästa

Eftersom Burnley kommer att tävla i Championship nästa säsong kan flera nyckelspelare gå förlorade. James Tarkowski, en försvarare, har kopplats till en flytt från laget.

Aston Villa och Everton har kommit överens om att värva den 29-årige engelske mittfältaren, som är kontraktslös i Burnley, enligt Telegraph i England.

Burnleys Tarkowski

Det har blivit 194 Premier League-matcher för Burnleys Tarkowski sedan han kom från Brentford 2016. Han gjorde 35 matcher i Premier League förra året.

Det ryktas att Magalhaes har möjligheten att lämna Arsenal i slutet av säsongen.

Juventus ska enligt Daily Mirror trycka på för en ny värvning.

Juventus är enligt uppgift intresserade av att värva Arsenals mittfältare Gabriel Magalhaes, 24, under sommarens transferfönster för att ersätta Giorgio Chiellini, enligt den engelska tabloiden Daily Mirror. Juventus tror att Magalhaes är rätt efterträdare för Chiellini.

Arsenal vill enligt uppgift inte sälja Magalhaes, men Juventus kommer inte att ta ett nej, enligt en engelsk tidning. Magalhaes är ett mål för Juventus i Champions League i höst, men det är inte klart om en affär kommer att träffas i slutändan.

2020 skrev Magalhaes på ett avtal med Arsenal som skulle löpa ut 2025. Han gjorde fem mål på 38 matcher för England förra året.

https://www.youtube.com/watch?v=rQXsOSYxrqI
Dejan kulusevski lön

Vad är årslönen för Juventus Dejan Kulusevski? Finns det någon information om Dejan Kulusevskis lön? Varför är Dejan Kulusevski så rik? Vet du hur mycket pengar Dejan Kulusevski tjänar på en månad Folk frågar ofta om hans årslön.

Angående Kulusevskis löner i Juventus, här är informationen Efter en fantastisk höst i Serie A har den framväxande prospekten skrivit på med Juventus.

Manchester United kommer att skiljas från Edinson Cavani under den kommande sommaren.

Salernitana hoppas nu få in den uruguayanska spelaren.

Förra veckan sa Manchester Uniteds tillfälliga tränare Ralf Rangnick att Edinson Cavani skulle lämna klubben i sommar. Som ett resultat är anfallaren nu tillgänglig för köp och kan komma att återvända till Italien. Salernitana har i alla fall en livlig fantasi.

– Jag skulle gärna få Cavani ombord gratis. Danilo Iervolino, president för Salernitana, säger att det skulle vara en stor välsignelse för staden att ta in den uruguayanske anfallaren Edinson Cavani, enligt den italienska tidningen Corriere dello Sport.

Han hade spelat för Palermo och Napoli i Italien, när han då var 35 år gammal. Boca Juniors i Argentina har däremot varit föremål för många spekulationer de senaste veckorna.

Dejan kulusevski lön
Dejan kulusevski lön

By Wishful