Katrin zytomierska pojkvän
Katrin zytomierska pojkvän

Katrin zytomierska pojkvän /\ Bingo Rimér och Katrin Zytomierska var tillsammans i sex år innan de slutade 2015. Ringo och Rambo är parets två barn.

Katrin gifte sig några år senare med Alexander Klingstedt och fick med sig sonen Falke. Trots det tog de var och en beslutet att gå sin egen väg.

Hon har gjort det uppenbart att hon inte vill ha ett annat förhållande sedan dess. Något hon och hennes medprogramledare Bingo Rimér diskuterar i sin podcast Relationspodden. Hänt har också informerats om den verkliga orsaken till hennes beslut.

Som ensamstående mamma till tre små barn är min tid begränsad. Jag vill inte skynda på den här dyrbara tiden med dem bara för att det sitter en man i soffan.

Istället vill jag ge dem all min uppmärksamhet. Hon uttryckte då sin oro över att hon kunde hitta sig själv där.

Det verkar dock som att hon trots allt har blivit förförd.

Många av Katrins fans börjar tro att hon äntligen har nått lön. Det är först nu som du kan se den mystiska figuren som lurar i hennes fotografier.

Katrin zytomierska pojkvän

Mål är något jag vet exakt vad jag vill och är säker på min förmåga att uppnå, så jag lägger inte så stor vikt vid flexibilitet som ett sätt att uppnå det målet.

Det kan vara svårt, och jag vet att vissa individer har svårt att anpassa sig till min livsstil och hänga med i mitt tempo.

Du har en poäng, men jag kommer att göra saker som jag tycker är lämpligt. “Jag är på samma sätt”, säger hon, innan hon tillägger: “Jag är på samma sätt.”

En av anledningarna till att Falke och jags pappa bestämde oss för att separera var för att det skulle ha tagit lång tid att kommunicera allt.

Mot bakgrund av omständigheterna kan jag inte ge dig någon ytterligare information, och jag ber dig ödmjukt att följa mitt beslut. “

Katrin tänkte först på honom som en “rebound” efter uppbrottet med Alexanders ex-pojkvän Bingo Rimér, 42, 2015, när de träffades för första gången.

Att det var barn inblandade och att det fanns en genuin anknytning gjorde detta till en unik sorts relation. Kärlekshistorien har dock tagit slut.

Det är också värt att notera att Katrin också är mamma till två små barn: Ringo, 7, och Rambo, 4.

Denna lista inkluderar yrkesverksamma från affärs- och mediasektorn. Hennes ex-män, Alexander Klingstedt, 40, och Bingo Rimér, 44, har precis kommit hem från en drömsemester till Bali med sina barn, däribland Katrin Zytomierska, 42.

Katrin zytomierska pojkvän
Katrin zytomierska pojkvän

By Wishful