Lina larsson bonde söker fru
Lina larsson bonde söker fru

Lina larsson bonde söker fru /\ Med Farmer Seeking Wife kunde vi följa fyra olika bönder när de arbetade på sina gårdar i Sverige i år.

Filip hade

Filip Nilsson, en 27-årig spannmålsbonde på fastigheten i Strömsholm, blev chockad när han såg breven i våras. Filip hade ingen aning om att han skulle få så många mail från så underbara kvinnor.

Ellinor-Eke Göransson

Slutligen var Lina Larsson, 27, och Ellinor-Eke Göransson, 28, de enda två kvarvarande tjejerna efter en rad svåra beslut.

Filips slutgiltiga beslut var att fortsätta träffa Lina, och hans uppbrott med Ellinor var oerhört smärtsamt för dem båda.

Några veckor efter sin utflykt till stranden förlovade sig Lina och Filip för att gifta sig. Men efter ett tag bestämde de sig för att avsluta det tillsammans, trots Linas påståenden om motsatsen.

När saker och ting inte går som planerat kan det vara jag som ska säga till. Som ett resultat tror jag att jag gjorde ett antal försök att kommunicera om mina känslor och vad som inte var helt rätt.

Lina informerade Hänt om att beslutet att lämna togs gemensamt, men att det faktiskt var jag som lämnade eftersom jag tog upp det.

https://www.youtube.com/watch?v=DmpuAWqZEkk
Lina larsson bonde söker fru

Lina har upplevt mycket sedan dess, det mest anmärkningsvärda är att Filip och Ellinor nu är ett par, vilket hon hade misstänkt hela tiden. Lina har redan diskuterat hur hennes känslor är för Filip.

“Även om ditt huvud säger dig en sak och ditt hjärta säger en annan, måste du ge ditt hjärta utrymme att göra vad det vill. Det viktigaste är att alla inblandade är nöjda med var de är och har hittat sin egen väg.

Från från början till slutet var jag omgiven av vackra människor, en underbar supportpersonal (wow vilka människor bakom allt detta!), och en underbar upplevelse.

Och en underbar sommar som jag nu säger hejdå till. Hon sa på Instagram , “Jag önskar det nuvarande kärleksparet allt gott.

och jag är verkligen glad för deras skull!” Vår journalistik bygger på principerna om integritet och objektivitet.

Sveriges Radio är fri från politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen, och är därför opartisk.

För Lina har mycket hänt i hennes personliga liv sedan slutförandet av Bonde söker frus inspelningssessioner.

Utöver det har hon totalrenoverat sitt hem i Eskilstuna, vilket har fått besked från den lokala kuriren. Nästan två år senare har hennes fans fått delta i utvecklingen av hennes hem via Instagram.

Lina har däremot bestämt sig för att tills vidare lämna över tyglarna i hushållet till några betrodda kompisar. Cava, Linas hund, har följt med henne på en resa. Följande är nu förbryllade över vad som pågår.

Lina larsson bonde söker fru
Lina larsson bonde söker fru

By Wishful