Tareq taylor flickvän
Tareq taylor flickvän

Tareq taylor flickvän /\ Tareq Taylors år av kärlek 2021 har varit allt annat än lugnt. Från och med september hade han och hustrun Kristina begärt att deras skilsmässa skulle beviljas utan dröjsmål.

Tareq sig

Enligt Aftonbladet registrerade Tareq sig för en ny adress i augusti, vilket tyder på att skilsmässan slutfördes tidigare i somras.

Tareq

Jag blev pladask förälskad direkt.Efter att ha varit gifta i två decennier har Tareq och Kristina nu ett barn tillsammans.

Tareq berättade för Femina förra året att han och hans fru träffades första gången på en restaurang där han jobbade som statist, men att hon hade en partner vid introduktionen.

Efter några år fick han veta att hon hade gått vidare och inte längre var singel. Sedan, av en slump, träffades de och blev ett par:

Stina och jag tyckte båda att det var en riktig blixtkärlek. Sedan, efter ett år av att titta på varandra, ställde jag frågan. Det var dessa dagar, redan 1991.

https://www.youtube.com/watch?v=H5AM1ptgFbc
Tareq taylor flickvän

PT Sofia Sthl, en tv- och träningsprofil, är det senaste kärleksintresset för den berömda tv-kocken. Det händer mycket i livet för “PT-Fia”, som är en personlig tränare som också arbetar som influencer, programledare, bloggare och författare.

I slutet av oktober hade varken Tareq Taylor eller Sofia Sthl gjort ett officiellt uttalande om sitt förhållande.

När jag kommer i kontakt med framtiden blir jag irriterad. En man har kommit in i mitt liv, både professionellt och personligt. En otrolig dagbok. Hej där! Förblindad. Tidigare onämnd information…”

När Sofia Sthl gjorde sin tv-debut i SVT 2019 i programmet “Lyckomaten” arbetade Tareq Taylor och Sofia Sthl tillsammans för första gången. De har också hållit föreläsningar tillsammans sedan dess, runt om i Sverige.

I början jobbade Tareq och Sofia ihop innan de blev ett par. De samarbetade i SVT-programmet “Lyckomaten” 2019 och har även hållit föredrag tillsammans.

Föreställ dig nu hur saker och ting skulle vara tre år senare. Tareq sa i en intervju med Aftonbladet:

– Att Sofia har så mycket att erbjuda. Sofia skulle vara ofullständig utan Sofia. Hon tror på livet, och hon tror på nöjena med det, och hon delar med sig av det.

Jag är verkligen tacksam för honom och hur vi har kunnat hjälpa varandra, säger han.

Kärlek är underbart, helt klart! Båda har också funderat på att skaffa fler barn i framtiden.

Tareq taylor flickvän
Tareq taylor flickvän

By Wishful