Tomas ledins fru
Tomas ledins fru

Tomas ledins fru /\ Tomas Ledin, en 67-årig konstnär från Sverige, betraktas allmänt som en av landets största konstnärer.

Restless Mind

Efter att ha släppt sitt debutalbum Restless Mind 1972 har han gått vidare med andra hitlåtar inklusive Summer Is Short, just nu! och en del av mitt hjärta.

Trots att han har uppnått den obligatoriska pensionsåldern verkar Tomas inte planera att gå i pension.

baserat

Medan han filmade en del av mitt hjärta, baserat på hans låtar, reste Sharp Mode 2018 och han hade en hand i processen.

Det citeras för att säga, “Jag är en verkställande musikproducent eftersom inspelningarna låter så underbart – jag har övervakat inspelningarna för att säkerställa att de låter bra.”

Sångaren har dock beslutat att skjuta upp turnén i några år så att han kan tillbringa mer tid med sin familj.

Jag ser mig inte sluta mitt jobb snart. Sedan dess har Tomas hävdat att han tänker gå bort från scenen, men kommer att fortsätta skriva musik så länge det går bra, i en intervju med Aftonbladet 2013.

Tomas ledins fru

Hon har varit gift med Tomas sedan 1983 och är nu 62 år gammal. I en intervju med Expressen talade sångaren om hur hans äktenskap med sin fru har förändrat honom.

John Ledin har varit gift med grevinnan Alexandra Hamilton under de senaste två åren. Deltagare på den överdådiga affären inkluderade Anni-frid Lyngstad, Ulf Ekberg, EFVA ATTLING och Johns gudmor Eva Dahlgren.

Enligt hans far är Theo Ledin, bosatt i Stockholms Södermalm -kvarter, ett musikfan. I en intervju 2009 hävdade Tomas att Theo, som då var 17 år, hade tagit en annan väg än hans far hade när han var 17 år.

Theo, som kommer att vara 17 på några dagar, komponerar musik. Eftersom han är i musikbranschen är han en DJ. Tomas Ledin sa senare att musiken hade förändrats, men Fury hade inte gjort det.

När jag var liten var jag en riktigt blyg person. Norrlandspojk. För Maries sprudlande personlighet har han blivit “helt mer social”, enligt Expressen 2018.

John (31) och Theo (27), parets två söner, bor fortfarande hemma med sina föräldrar, Marie och Tomas Ledin. Båda pojkarnas adresser finns i Stockholm, där deras föräldrar också bor.

Tomas ledins fru
Tomas ledins fru

By Wishful