Jens cajuste föräldrar
Jens cajuste föräldrar

Jens cajuste föräldrar /\ Början. Cajustes familj flyttade till Luoyang, Kina, när han var sex år gammal eftersom hans far, Frantz-Lys, hade hittat ett jobb där.

Beijings fotbollslag

Cajuste blev snabbt medlem av Beijing Sports Beijings fotbollslag efter att familjen flyttat dit ytterligare ett år. Under sin tid i Kina spelade han även för Yu Ye Beijing.

Trots att han är född i Sverige började han sin professionella fotbollskarriär i Kina.

Jens Cajuste

SvFF har aldrig närmat sig den centraljyske legendaren Jens Cajuste, som just nu spelar för det amerikanska landslaget.

I en intervju med Fotbollskanalen konstaterade 19-åringen att det skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse att få spela för ett av sina länder. Fotbollskanalen gjorde intervjun.

Eller, med tanke på dess befolkning på cirka elva miljoner, kan den karakteriseras som blygsam… Det var stora skillnader mellan var jag bor i Herning.

Sverige, och där jag tidigare bodde i Göteborg, Sverige. människor, kultur och alla andra saker som faller under det paraplyet.

Enligt min åsikt har tiden jag tillbringat där gjort att jag har fått en hel del kunskap, och jag tror att denna kunskap har haft en betydande inverkan på den person jag är nu. Man skulle åtminstone kunna hävda att det var ganska lärorikt.

Jens cajuste föräldrar

Familjen Cajuste valde att flytta till Peking efter ett år i Luoyang. Sports Beijing, en Peking-baserad fotbollsklubb, var Jens första professionella klubb.

Efter det fortsatte han att arbeta på Yu Ye Beijing, ett annat Peking-baserat företag. Efter totalt fyra år i Kina återvände familjen så småningom till sitt hem i Sverige.

Cajuste var med på Guldhedens IK-lista säsongen 2009 innan han kom till Orgryte 2010. Midtjylland värvade honom sommaren.

2017, och han lämnade klubben i slutet av året. Som ett resultat av sin vistelse i Danmark har Cajuste utvecklat en optimistisk syn på sin nya omgivning.

Jens cajuste föräldrar
Jens cajuste föräldrar

By Wishful