Lili och susie ålder
Lili och susie ålder

Lili och susie ålder /\ Systrarna Lili Päivärinta och Susie Päivärinta bildar den svenska popduon Lili & Susie. I slutet av 1980-talet och början av 1990-talet hade de en rad hits, inklusive “Oh Mama” 1987.

avslutade

Den svenska singellistan innehöll deras låt “Oh Mama” i sex veckor 1987. De avslutade den 1993 och gav ut en bästa -av albumet med titeln The Collection 85-93 året efter deras upplösning.

Genom att framföra “Okey, okey” i det svenska förvalet till Eurovision 1989 kom duon på femte plats i Melodifestivalen 1989.

Melodifestivalen

2008 återförenades paret och framförde “Show Me Heaven” i Melodifestivalen 2009. När de nådde “Andra chansen”-omgången efter att ha slutat fyra i semifinal 2, slogs den ut.

På den svenska singellistan nådde låten sexa veckan därpå. 2013 återförenades systrarna Päivärinta för en kort turné. Lili & Susie debuterade en ny video i januari 2014, deras första som en duo.

Exceptionellt välsmakande. Människor med svaga nerver kanske inte kan delta på grund av spelens ovanliga karaktär. Vi var i sträck i 15–17 minuter och han tog sig knappt till toppen, men vi var ändå sega och garvade.

Lili och susie ålder

Temperaturen steg på morgonen och på natten på grund av corona. Många av trådarna var taggiga och det var svårt att få tjejerna att prata med varandra.

“Oh mama” av Plura och “Okey okey” av Markus Krunegrd ingick båda i gruppens själfulla set. Lili & Susie sjunger Pluras “A little kyss for you” live på scenen.

Det var mycket action i den här historien. Jag hade en vattenpump i min örat. När en ljudteknolog tog in en in-ear hörlur var det himla på och jag hörde ingenting. När du är i “Så mycket bättre” vill du hoppa direkt in i klockan.

Jitteduktstylisten Peter Englund hade satt upp två isiga togs, men vi hade ingen aning om vad det var, och mina axelvaddar började dra sig tillbaka från klippan. Klädmässigt är jag och Syrran oslagbara.

Efter det hamnade jag i ett gräl med en medmusiker över hans åra. Jag fick en sådan surfarsjukan som man får när man simmar mycket och doppar huvudet i något som kallas en kar.”

För att hjälpa mig att landa lyssnar jag på Keith Urban och gängets countrypop. Jag är alltid på jakt efter ny musik, och DaBaby är en av mina favoriter just nu. Oftast tar jag med mig en högtalare och vi tränar styrketräning, dans, taekwondo och aerobics på 40 minuter. Jag kastade en pil framåt och vann.”

Systrarna inledde ett nytt kapitel med att Melodifestivalens jury tillsattes. Tease Me av både Lili och Susie var den första låten som dök upp på samlingsalbumet ‘Nu och D–det bästa med Lili och Susie.’

Susie och Stefan “Myran” Gustavson fick tre barn under den här tidsperioden, medan Lili fortfarande arbetade med sitt tv-program.

Jag jobbar på att förbättra mig själv som person. På frågan om sina skrivande planer erkände Susie att hon alltid har velat skriva en roman om hennes och hennes mans fortsatta partnerskap i arbetsstyrkan.

Vi utbildar oss om och om igen. Bortsett från det sov vi någon annanstans. Terminen hade varit krävande för Lili och Susie, men det var också ett välkommet avbrott från de mer allvarliga frågor vi hade att göra med då.

När han säger “Visa mig himlen” blir gruppen en otrolig hit, och vningen börjar med ett nytt kapitel.

Medan jag skriver det här klottrar jag överallt. Det var en magisk upplevelse. Artisterna, både musiker och systratorer, välkomnade oss till sin värld.

Vi var förkrossade över hur vi hade missat möjligheten att se Varandra. Det fanns två sätt att träffas för detta evenemang.

Lili och susie ålder
Lili och susie ålder

By Wishful