Sarah Dawn Finer Barn
Sarah Dawn Finer Barn

Sarah Dawn Finer Barn /\ Sarah Dawn Finer, 39, uttrycker sitt tack i ett Instagram-inlägg.”Bara detta kan kännas av mig i detta ögonblick. Så mycket tacksamhet fyller min själ just nu.

Jonas

Benji Sam Finer, en vacker, kraftfull liten pojke, kom till vårt hem i morse.”Jonas, hennes pojkvän, nämns också i hennes tack.

Danderyds

Tack till alla underbara människor på BB Stockholm och Neo på Danderyds sjukhus för att ni fick ut er från sjukhuset och gav er tillbaka till oss så att vi kan ta hand om er tills det blir lite lättare… Jag kan inte ens börja beskriva vår uppskattning.

Det avslutas med ett personligt meddelande till hennes nya barn.”Det enda som betyder något är att kunna krama dig och känna din närvaro med mig, med din hand i min.

Vad gäller resten kommer det att ta så mycket tid som det behöver. Allt kommer att ordna sig. Oändlig tacksamhet beror på du för att du är här, du finns och du andas.”

Sarah Dawn Finer Barn

En flicka, som heter Annie Grace Finer, föddes redan till Sarah Dawn Finer och Jonas Finer 2017.Sally Dawn Finer är nu tvåbarnsmamma.

Konstnärens bebis, Benji Sam Finer, föddes tidigt på söndagsmorgonen, enligt ett inlägg på Instagram.

Dessutom beskrevs förlossningen som dramatisk av konstnären.

“Det finns inga lämpliga bilder eller ord att använda för närvarande.” vi visste inte säkert om vi skulle kunna hålla dig vid liv under de svåraste och längsta stunderna i våra liv”, säger hon. skriver Sarah Dawn Finer.

Förutom BB Stockholm och neonatalavdelningen på Danderyds sjukhus berömmer hon även sin sambo Jonas och proffsen där för deras hjälp under förlossningen.

“Alla ni är hjältar. “Benjis och våra hjältar. “, skriver konstnären.

När hon skriver sin sista mening uttrycker Sarah Dawn Finer sin familjs iver att träffa lillebror.

“Det enda som betyder något är att kunna krama dig och känna din närvaro med mig, med din hand i min.

Annie längtar efter dig och alla dina storasyskon, mostrar, farbröder, farföräldrar och alla dina släktingar och kompisar i din enorma familj. Benji, vi saknar dig så mycket och kommer alltid att vårda ditt minne. Varje dag i veckan.”

Sarah Dawn Finer Barn
Sarah Dawn Finer Barn

By Wishful