Camilla hamid ålder
Camilla hamid ålder

Camilla hamid ålder /\ Nadja Camilla Hamid, en svensk kokboksförfattare, receptutvecklare och bloggare, föddes den 31 mars 1992. På Instagram och YouTube är hon mest känd som en bakinfluencer och hon har skrivit tre böcker om bakning.

Södermalm

Camilla växte upp av sin mamma och tre yngre bröder i Stockholms stadsdel Södermalm. Hennes föräldrar kommer från Egypten och Marocko.

Binyamine Kouach, hennes make, är pappa till hennes två flickor.Stockholms Götgatan var hemvist för Camilla Hamid som ung. Butiker radar upp sig i rak linje längs gågatan, som ligger på Södermalm, om du är bekant i kvarteret.

skyltfönster

Under Camillas gymnasietid passerade hon skyltfönster efter skyltfönster där hon inte kunde låta bli att få en skymt av sig själv.

Faktum är att hjärnspökena började attackera henne så fort hon såg sin egen spegelbild i fönstret. De kände att Camilla aldrig var tillräckligt smal.

Hennes ätstörning som mest allvarlig under denna tid. Hon hade inte vetat om hon skulle skratta eller gråta om någon hade sagt till henne då att hon skulle bli den bakre drottningen av hela Sverige. Hennes liv har tagit en helt ny vändning sedan dess.

När det kommer till kognitiv beteendebehandling (KBT) är det inget som slår bakning. Enligt Camilla avväpnade hon det enda som tidigare orsakat henne mest rädsla i världen.

För mig är det inget som slår en god gammaldags piece of cake. Det har blivit en så integrerad del av min dagliga rutin nu. Hon säger till publiken: “Jag förväntade mig aldrig att vara här.”

Om man tänker på Camillas uppväxt är det inte konstigt att hon skulle gå vidare till stjärnstatus i den bakre världen.

Det var inte bara nyfikenhet och fascination som fick henne att stå i köket som barn; det var också ett krav om hon ville uppfylla sitt sötsug. Det var inget alternativ att gå på café eller köpa färdiga bakverk.

Hon var ensamstående mamma med fyra barn, som alla överlevde. Kaffe har alltid varit en stor del av mitt liv, men min familj hade inte råd att gå ut på ett café när jag var yngre.

Du gick bara till ett kafé om det var ett speciellt tillfälle. Jag kom fram till att det var mer kostnadseffektivt att baka hemma.

Så fort hon började baka ville hon inte sluta. Det var en glädjefull händelse att hennes rätt hamnade på Instagram (och våra köksbord) snarare än ett välplanerat tillvägagångssätt.

Hon lanserade ett Instagramkonto för Camilla under namnet My kitchen stories efter att ha sett Camillas bakverk och bestämt sig för att föreviga dem.

Camilla hamid ålder

Trots sin motvilja till en början började Camilla ladda upp sina bilder på Instagram och blev snart inspirerad av den underbara feedback hon fick.

Hon var dock helt okänd under en längre tid. Det var ett mysterium för alla som kom i kontakt med My kitchen stories och de magiska desserterna.

– Jag är inte som den vanliga baktjejen. Det har alltid varit så för mig att jag möter mycket rasism när jag går ut offentligt. Att hålla det privat var viktigt för mig eftersom bakning har alltid gjort mig glad. Jag hade fått så mycket beröm för mina förmågor. “Jag var orolig att folk inte skulle se förbi mitt yttre”, erkänner Camilla.

Camillas plötsliga uppstigning till berömmelse var dock inget hon hade räknat med. Förutom att hon fick en förstaplats för sin ryggblogg vid ett prisevent, blev hon också fotograferad av ett proffs.

På sociala medier cirkulerade bilden omedelbart. Äntligen har ett ansikte avslöjats i den anonyma bagaren bakom My Kitchen Stories!

– Att försöka hålla min identitet hemlig var riktigt påfrestande. Som ett resultat, när jag såg det fotot, kände jag: “Nu orkar jag inte mer, det måste vara så här. Alla som är intresserade av min väg kan se mig i min helhet – jag är verklig!”

Camelia förklarar detta till mig.Jag bakar allt. Bakning är en del av mig som jag lever och andas. Som ett resultat av det bloggpriset kunde jag ta det första steget i att avslöja mitt sanna jag.

Jag fick så många positiva svar. Mitt pris togs emot väl och ingen kommenterade mitt utseende. Något mer som bevisade att mina förutfattade meningar var felaktiga: istället för att bli illa behandlad överöstes jag med kärlek.

Det finns fortfarande rasistiska uttalanden riktade mot Camilla på nätet, trots att hon säger sig enbart ta emot kärlek från sina hundratusentals följare på sociala medier.

Personer utanför Camillas fanskara är mer benägna att upptäcka en video på videodelningswebbplatsen YouTube om den har ett högt antal visningar.

Camilla hamid ålder
Camilla hamid ålder

By Wishful