Camilla Läckberg Barn
Camilla Läckberg Barn

Camilla Läckberg Barn /\ Sedan hon först stötte på brottsromaner på sin fars bokhylla som barn har Läckberg betraktat sig som en specialist i genren.

Fördjupad

Sedan dess har det förblev en källa till fascination för henne. “Fördjupad karaktärisering” och “detalj” har berömts i Läckbergs böcker.

Läckberg

En julklapp från sin man och föräldrar fick Läckberg att anmäla sig till en kreativ skrivkurs, vilket ledde till att hon blev författare. Hon definierar sig själv som en visuell författare:

“För mig faktiskt, exakta bilder – ögonblicksbilder – kom först, och sedan börjar berättelsen komma tillsammans från dessa delar och bitar.

För att skriva måste jag kunna se historien i Mitt sinne är alltid öga och att skriva en bok liknar att ha en film som kör i mitt huvud hela tiden. “

I sitt arbete har hon beskrivits som “enastående för sin atmosfäriska skildring av den svenska kusten, väldragna karaktärer och (på sitt bästa) komplexa och psykologiskt nyanserade tomter”, i en recension av hennes roman The Preacher (2012) av.

Washington Post, granskaren observerade att den “smarta historien och den djupgående karaktäriseringen inte är de enda egenskaperna som väcker” predikanten “ovanför de flesta andra thrillers. Dessutom finns det en beundransvärd uppmärksamhet på detaljer.”

New York Times beskrev sin senaste roman (The Golden Cage, 2020) som en “smart, otydlig roman.”
Läckberg föddes i Fjällbacka, Bohuslän, och började skriva i en tidig ålder.

“Tomten”, hennes första publicerade verk, var titeln på hennes första publicerade verk. Hon flyttade till Stockholm efter examen från.

Göteborgs universitet med en ekonomi och arbetade som ekonom i några år innan hon vände sig till fiktion och skrev på heltid. Hon är medägare i Sahara Silver Jewelry AB, ett smyckesföretag baserat i Sverige.

Camilla Läckberg Barn

Den gravida författaren Sono Vaso, ett Hong Kong Maternity Clothing Company, lanserades i Europa med författarens godkännande.

Micke Eriksson var Läckbergs första fru; De skilde sig 2007. Läckbergs ex-make, Eriksson, hade rätt till halva vinsterna från kontrakt som undertecknades under deras äktenskap, enligt svensk lag. En engångsbetalning avtalades så småningom.

Martin Melin, vinnaren av Expedition Robinson, var Läckbergs andra make 2010. De träffades först på ett bokutgivningsfest 2005, och sedan dess har de arbetat tillsammans. I augusti 2009 lade Melin ett romantiskt förslag till Läckberg.

Simon Sköld, en MMA -fighter och romanförfattare, föreslog henne 2015, och de två gifte sig 2017.

Det finns fyra barn i Camilla Läckbergs familj: Wille (från hennes första äktenskap), Meja (från hennes andra äktenskap) och Charlie (från hennes tredje). Hennes debutbarnbok, Supercharlie, innehåller sin son Charlie.

Det uppskattas att Camilla Läckberg har sex barn som sträcker sig från fem till nitton.

Det har förutses att de äldsta barnen i Författaren -familjen kommer att växa upp till att vara stora och i Somras Tog den äldsta sonstudenten.

Så här ser Deckardrottningens två äldsta barn, Wille och Meja, nu!

Det finns mer till Camilla Läckberg än bara hennes framgångsrika karriär som Deckarförfattare, där hon säljer miljoner böcker över hela världen; Även i sitt privatliv har hon åstadkommit mycket. Författaren har fyra barn, var och en med en unik uppsättning föräldrar.

Polly, Camilla Läckbergs första barn med MMA -fighter Simon Sköld, föddes 2016. Sedan deras första möte med Kyndispolisen Martin Melin, Charlie, deras fars barn, har nu blivit 12 år gammal.

Tidigare var Camilla Läckberg en känd författare och en av de mest kända människorna i landet. Sonen Wille, 19, och hans syster Meja, 17, samarbetade med Läckberg och hennes ex-pojkvän Micke Eriksson, som de träffade 2006 medan han fortfarande var en baby.

Sedan de var unga har Meja och Wille gått till sociala sammankomster och ätit rött kött med sin mamma, men när de har blivit äldre har de utvecklat en starkare uppskattning för prisutdelningar.

Lyckoviken, Camillas TV-serie där berättaren båda kom med en idé och skrev ner den, premiär på samma gång.

Camilla Läckberg Barn
Camilla Läckberg Barn

By Wishful