Emanuel Norrby Familj
Emanuel Norrby Familj

Emanuel Norrby Familj /\ En liten pratstund med en av våra utmärkta musiker, Emanuel Norrby, ordnades. Till en början var det besvärligt att intervjua honom eftersom vi har en riktigt lekfull relation där vi i första hand umgås med varandra.

gillar

Han är inte bara en älskvärd unge, utan han gillar också att fylla på med kindägg till hela gänget. Det verkar som om jag kunde ge några genomtänkta svar trots allt!

samarbetar

Den personen är jag. Av den anledningen samarbetar jag med Arvid i en del förarbeten som att arrangera, vilket innebär att jag är ytterst ansvarig för den musikaliska produkten.Dessutom är du föreställningens regissör.

För närvarande spelar jag keyboard, gitarr och till och med lite dans med Orup i hans krogshow, “Viva la pop”. Vi avslutar en två och ett halvt år lång resa i september med en arenaturné.

BT tilltalar mig inte heller, så jag klarar mig. Många anmärkningsvärda händelser inträffar dock.

Emanuel Norrby Familj

Vad har du för planer för din musik i framtiden? Fanns det en tid då du ansåg dig själv vara en konstnär?

Det är något jag inte kan vara säker på. Eftersom jag skriver mycket hade det varit kul för mig att lägga ut något, men jag kan inte påstå att det här är en av mina kreativa drömmar.

Men jag hoppas kunna ägna mer tid åt att skriva mina egna berättelser i framtiden. Det är svårt att prioritera det mitt i så mycket som händer.

Musikernas föräldrar uppfostrade mig i ett hem med ett rymligt musikrum i anslutning till mitt sovrum på Gotland. Så som barn lärde jag mig att spela ett antal instrument. Det fungerar så här!

En blandning av atmosfär och hela upplevelsen är mest sannolikt att skylla på. Förutom det vackra vädret och det faktum att det är sommar och dags att gå på sightseeing, finns det flera fördelar med att arbeta på denna plats. Med musik är det väldigt roligt, och resultatet är magnifikt.

Även om “Life on Mars” är en framstående för mig, spelas den briljant och har mycket passion och historia knuten till sig. En låt jag alltid har älskat väcks till liv på briljant sätt av Thomas. Kör “Life on Mars” när du får chansen, enligt mig.

Du fick mycket uppmärksamhet genom att blanda dig i någon annans argument.

Emanuel Norrby, en 30-årig musiker från Fröjel, växte upp i en musikalisk familj. Med båda musikintresserade föräldrar, en musikinstruktörspappa och ett pojkrum i anslutning till ett instrumentrum kan man säga att hans familj var musikaliskt lagd.

– Vi hade ett musikrum. Mikrofoner, syntar, gitarrer, flöjtister och en cello fyllde rummet till brädden. Att spela var en bris eftersom allt du kunde tänka dig hade inkluderats. Vad har Emanuel Norrby att säga?

Dina preferenser kan ändras på ett ögonblick. “Istället för synthesizern skulle jag vilja kolla på flöjten.”

Enligt hans mening har musiken haft en inverkan på hans liv och hur han uppfattar musik. Det kommer att bli en bra dag.

Som ett resultat av min motvilja mot en formell utbildning i musik, hoppade jag av musikklassen på gymnasiet. Eftersom det understryker betydelsen av att ha trevligt, är det ett koncept som jag fortfarande kan använda för mitt musikskapande idag.

Han tvekar på frågan om något särskilt musikinstrument är “hans eget”, även om han är välkänd för allmänheten i det populära tv-programmet “S ska det lta”.

Även om alla mina instrument var anslutna, skulle jag inte betrakta något av dem som professionellt, trots att jag alltid har sysslat med ett antal instrument.

Talangfulla musiker kan replikera en melodisk loop direkt efter att ha hört en.

Vårt samtal kretsar kring tanken att musik är ett globalt språk, och han håller med oss. Musik är ett universellt språk som låter människor från olika ursprung kommunicera med varandra.

Musik har alltid varit en integrerad del av hans liv, och han trodde aldrig att han skulle kunna göra ett jobb av det. Om han inte trivs längre tänker han säga upp sig. Det han insisterar på är det

Emanuel Norrby åkte på en “normal eftergymnasial exkursion”, som han refererar till det, efter gymnasiet. Han syftade på sina långa vistelser i Australien och Nya Zeeland.

Följaktligen började Emanuel, som var högt ansedd av sina elever som professor, privat undervisa undertecknads barn i musik.

Emanuel Norrby Familj
Emanuel Norrby Familj

By Wishful