Harry styles flickvän
Harry styles flickvän

Harry styles flickvän /\ Varför har Oscar Zia blivit ett fan av Torbjörn Avers Skorups Instagramkonto? Namnet på Torbjörn Avers Skorup är för mig en gåta.

inte det ett vanligt efternamn för personer av typ tre? När kultureliten (och Julia Frändfors) är utanför och knackar på, vad gör.

badrummet

Parisa Amiri om det händer en olycka i badrummet? På grund av hans koppling till Johanna Nordström, varför bryr sig Torbjörn Avers Skorup så mycket om smidigheten hos de kvinnor han väljer?

Harry Styles


Bortsett från hans förhållande med singer/songwriter Taylor Swift, är Harry Styles dejtinghistoria känd för dess hemlighetsmakeri och det faktum att han aldrig offentligt har erkänt att ha varit associerad med någon av de många kvinnor som han har varit kopplad till.

Trots att mycket av Harry Styles dejtinghistoria bygger på skvaller och gissningar, har det alltid funnits en viss sanning i påståendena.

Från hans första dagar i pojkbandet One Direction till idag har vi sammanställt en lista över alla som någonsin har varit förknippade med den tidigare medlemmen.

Harry styles flickvän

Första damen Abigail Crawshaw ryktas ha varit Styles barndomskärlek. Som 12-åring 2007 bildade Harry och Abigail en nära vänskap.

Styles tros ha bjudit in henne till One Direction-spelningar tidigare, trots att de två har känt varandra i många år redan. Caroline Flack, en tidigare X Factor-domare, avrundar vår korta lista.

Saker och ting blev sura när kopplingen som var avsedd att vara en hemlighet mellan dem kom ut i det fria, och Harry var bara 17 år gammal vid tiden för deras möte på inspelningen av X-Factor 2011.

Flack, som tidigare var kopplad till prins Harry, erkände kopplingen mellan henne och One Directions Niall Horan i en intervju med People. Vi hade ingen aning om att Harry Styles och Olivia Wilde, skådespelarna i Don’t Worry, Darling, skulle bli ett kändispar så snabbt.

Intensiteten i Olivia Wildes tillbedjan för Harry Styles är påtaglig även i svag belysning.

Skådespelerskan och filmskaparen var på plats på Coachella 2022 för att visa sitt stöd för sin pojkvän. Harry uppträdde den 15 april i Indio, Kalifornien, och var evenemangets första rubrik.

Innan konserten såg en tittare vad som verkade vara Olivia och hennes pojkvän äta en måltid tillsammans. Senare dök upp bilder av skådespelerskan som passerade förbi scenen.

Harry spelade en handfull av sina mest populära låtar, såväl som några nyare, som “As It Was” under hela sitt framträdande.

En av Wildes barnröster kan höras på låten, vilket får många fans att tro att den är deras. Den brittiske regissören Ben Winstons dotter, Ruby Winston, dök upp på Heart Breakfast den 1 april och påstod sig vara han.

Otis Sudeikis, 7, och Daisy Sudeikis, 4, är parets två barn. De har varit tillsammans i ungefär ett decennium och var förlovade. “Hon är verkligen stolt över Jason och han har mycket stöd från henne.”

Det har gått sex månader sedan Zayn Malik och Teeth Hadid välkomnade sitt första barn, Khai Hadid-Malik, och han har nu öppnat upp om det.

Kommer det att finnas ett nytt favoritpar 2021? Skådespelerskan Olivia Wilde ska ha setts ut med Harry Styles.

Bilder från parets bröllop i Kalifornien i helgen visar att de håller varandra i hand.

Olivia Wilde är både skådespelerska och regissör, ​​vilket hon har gjort tidigare. “Booksmart”, som hon regisserade 2018, är ett av hennes anmärkningsvärda verk. People rapporterar att hon först träffade Harry Styles genom sitt yrke.

För den kommande psykologiska thrillern, “Don’t Worry Darling”, anlitade Wilde “One Direction-sångaren”. Första gången de såg varandra måste ha varit under inspelningsprocessen.

“Jag gjorde en liten segerdans”, sa Wilde till Vogue tidigare i höst om hennes beslut att casta Styles efter att ha sett honom i krigsfilmen “Dunkirk”.

Några av karaktärerna hon kommer att porträttera inkluderar Florence Pugh, Chris Pine och Gemma Chan, för att bara nämna några.

Harry styles flickvän
Harry styles flickvän

By Wishful