Linn Grant Pojkvän
Linn Grant Pojkvän

Linn Grant Pojkvän /\ Linn Grant, en 22-årig entreprenör, är nu ansvarig för skandinavisk blandad.
För att behålla sin fördel mot Henrik Stenson och resten av planen hade Duga en “rörlig dag.” Enligt hennes åsikt är det mycket roligt och mycket arbete.

Trots att

Linn Grant är inte ens i strid att vinna ett golfmästerskap vid denna tidpunkt. Trots att hon bara har spelat professionellt i ungefär ett år har hon redan vunnit fem matcher. Hon gjorde det bra på college och med landslaget.

Många gånger

Det är något jag är ganska upphetsad över. Många gånger tidigare har jag befunnit mig i liknande omständigheter, antingen framför eller något bakom den aktuella individen.

Evenemanget är precis runt hörnet, och jag är övertygad om att jag kan gå in i det med samma tankesätt som har tjänat mig bra tidigare.

En örn och tre andra fåglarter var bland hennes anklagelser. I slutändan segrade Linn Grant i skandinaviska blandade. Hon krossade den gamla kvinnliga rekordet på 66 slag.

Du måste upprätthålla ett säkert utrymme mellan den andra Jason Scrivener och tredje Henrik Stenson på det sista varvet.

På bästa sätt som man kan tänka sig är det galen. “Jag är både väldigt spänd och ganska nervös,” skrattar hon och uttrycker sina känslor väl.

Män och kvinnor tävlar om samma trofé och totala prispengar, och Grant är den enda kvinnan bland de 15 bästa konkurrenterna.

“Jag hoppas att jag kan vinna detta för flickorna,” förklarar Grant. Första gången en kvinna har vunnit på European Tour för män i tävlingens historia.

Jag hoppas verkligen att allmänheten är medveten om att dagens flickor deltar i samma slags samtal och reseupplevelser som deras manliga motsvarigheter gjorde för 30 till 40 år sedan. Mer avstånd täcks av att slå bollen längre, närma sig flaggorna och sätta det mer sparsamt.

För att få lite övning på körområdet kommer han att träffa gymmet först på söndag morgon, precis som han gjorde på lördagen, innan han gick ut för att spela golf.

Då är det tillbaka till att slå på dörren.

Linn Grant Pojkvän

Det är lite konstigt, men det kommer att bli mycket roligt. Jag plågas ständigt av ångest. Eftersom jag var så orolig valde jag att avstå från lunch idag och kände mig sedan hemsk över det. Det är både underhållande och frustrerande i lika stor utsträckning.

Med sådana som Henrik Stenson är det en möjlighet en gång i livet att uppträda framför sina hemupphängare.

Pontus Samuelsson kanske bär ryggsäcken, så att ge ett extra lager av stöd.Som golfare kan jag vara mer beslutsam, envis och dominerande än jag normalt är.

Medan alla drar nytta av Caddy, resulterar pappas bärande av väskan i hårda ord och allvarlig bedömning från alla andra.

Pontus Persson och några av hans kamrater spelade in en låt för cirka ett år sedan.För närvarande överst i Billboard World -listorna är en låt av Red Velvet, ett koreanskt tjejband.

Som musiker flyttade Pontus Persson till Stockholm från sin hemstad Kristianstad. Han är en 21-årig musikproducent och kompositör som stöder sig själv i musikbranschen.

När Pontus flyttade från Kristianstad till Stockholm, säger han att det var så att han kunde producera mer musik.

Vänner till Pontus skrev låten “You Better Know” tillsammans. Red Velvets senaste album, som släpptes denna vecka, har detta.

Dessutom tillägger han, “Jag fick höra förleden att skivan för närvarande är nummer ett på World Billboard -listan.”

Hannah Oberg talar om sin tid med Martin Ponsiluoma och hur det hjälpte hennes Biathlon -karriär över tid.

Personligen tror jag att den här sommaren har varit en explosion för oss. Inget misstag med det, den hjälp jag har fått på detta sätt har varit fördelaktigt.

Trots att vi tävlar i Biathlon kan vi fortfarande hålla jämna steg med våra dagliga liv. På våra lediga dagar är vi inte Biathlons som kopplar av på soffan.

En glans visas i Martin Ponsiluomas ögon när han minns sommaren före sist.

Linn Grant Pojkvän
Linn Grant Pojkvän

By Wishful