Martin dahlin fru
Martin dahlin fru

Martin dahlin fru /\ Karriären började 1987 med Malmö FF, och han spelade vidare i Bundesliga, Serie A och Premier League innan han gick i pension 1999. Han var allsvenskans bästa målskytt 1988.

Fullständig landskamp mellan 1991 och 1997, han tjänade 60 sverigelandskamper och var med i den VM-vinnande truppen 1994.

Sverige

Dessutom representerade han Sverige vid OS 1988 och UEFA EM 1992. Som Sveriges bästa fotbollsspelare 1993 belönades han med Guldbollen.

Bilen

Han kör sin mintgröna strandbil till Monte Carlo Beach Club. Bilen har inget tak och sätena är gjorda av rotting. Nyckelringen är prydd med en liten läderkula.

I flera år har det varit mitt favoritfordon, så när möjligheten att köpa en dök upp tog jag den. Det är det perfekta fordonet för Monacos små gator.

Jämfört med de spännande sportbilar som många unga idrottare drömmer om att äga när deras professionella karriärer kommer igång, är Martin Dahlins Fiat en blygsam ingång.

Dahlin är däremot inte längre ett känt namn i svensk fotboll. Så fort han avslutat sin karriär bestämde han sig för att hålla en låg profil. Intervjuer och offentliga framträdanden är sällsynta händelser.

Dahlin förklarar att hennes tid i rampljuset har tagit slut.

49 år gammal är han agent, och han har en rutin som gör att han kan varna sina klienter om farorna med överutgifter tidigt i karriären.

I min generation finns det många som inte är intresserade av ekonomi eftersom det är dyrt. – Jag har alltid haft ett intresse för ämnet. Martin Dahlin försäkrar peppar peppar att han inte har varit överdrivet entusiastisk.

Profil i blått och vitt Under sitt första besök i PSV Eindhoven köpte Torbjörn Nilsson enkelt en gul Porsche. Med Dahlin hade han inte fått göra detta.

Martin dahlin fru

Det här är för bra för att vara sant… Nej, när du går med i ett nytt lag tycker vi att du ska satsa enbart på att spela fotboll.

Det är onödigt att skaffa en bil förrän du har visat att du är en lagspelare och att du kommer att göra allt som står i din makt för att hjälpa laget att lyckas.

Att leverera bör vara din första prioritet, och sedan kan du börja tänka på bilar. Annars skickas fel signaler.På väg förbi en gammal man i vit pikettröja. Han ger Dahlins bil höga betyg.

I Monaco är en mintgrön Fiat Beach Car också en populär sevärdhet på stadens gator.Och många vet vem som kör.Martin Dahlin och hans familj har bott i Monaco i elva år.

Efter att ha startat mitt managementbolag och letat efter en specialutbildning som bara fanns på ett universitet utanför Paris och i Monaco, bestämde vi oss för att flytta hit”, säger Martin Dahlin och tillägger:

En annan fördel med att göra affärer i det här landet är att det är skattevänligt. Detta är inte en anledning att maskera dina sanna avsikter. Vi tänkte ursprungligen bara stanna några månader, men vi trivs så bra att vi har bestämt oss för att stanna.

När Martin Dahlins telefon ringer uppmärksammas han på ett inkommande samtal. Hans fru har ringt honom på hans mobiltelefon.

I de flesta fall är det spelare eller klubbar som hör av sig för att diskutera sporten. Dahlin är en oändlig källa till underhållning för omgivningen. Han njuter av friheten han har över sin verksamhet.

När du är klar med din karriär får du inte den bekräftelse eller adrenalinkick som du en gång fick. – Min mamma, som är väldigt intelligent, uppmanade mig i tidig ålder att hitta något annat jag kunde göra som skulle göra mig glad och låta mig känna mig behövd, ansvarsfull och fullbordad. Enligt min åsikt är detta ett sätt att förlänga mitt yrkesliv.

Jag är skyldig att se så mycket fotboll som möjligt som en del av min arbetsbeskrivning. Att strömma det mesta innehållet är bra.

Att ha en positiv självbild är ganska fördelaktigt. Martin Dahlin hävdar att hans agenturfirma är den största i Skandinavien.

Att vara mentor och bollplank för pojkarna är den viktigaste beståndsdelen i rollen. För att uttrycka det på ett annat sätt, vi har ett enormt steg upp på konkurrensen eftersom vi har varit i spelarnas skor.

Martin Dahlin har kommit långt sedan han första gången träffade Börje Lantz, hans första agent.

Tomelilla “utanför Lissabon” var där han blev inbjuden att tillbringa resten av sin tid med agenten. “Herr 10 procent”, som Lantz kallades, gick med på en tioprocentig andel av Dahlins professionella inkomster.

– Gärningsmannen var en cigarrrökande affärsman. Om jag minns väl så fick jag en parfym i present.

Även om jag behövde hans hjälp i flera scenarier på fotbollsplanen, visade han lite oro för mina känslor när det inte gick som planerat.

De gammaldags agenterna, de som sitter och rullar tummarna och hoppas på det bästa för killarna, finns kvar. När det är dags att förhandla kontrakt dyker de upp.

Martin dahlin fru
Martin dahlin fru

By Wishful