Olof mellberg fru
Olof mellberg fru

Olof mellberg fru /\ Erik Olof Mellberg, född i Gullspng, Sverige, föddes den 3 september 1977 till Erik Mellberg och hans hustru Berit.

idrottslärare

Han ärvde sin mammas passion för idrott från Berit, som var idrottslärare. Mellberg var en tennisfanatiker som barn, och han strävade efter att spela i Wimbledon snarare än VM.

Mellberg började som ett tennisunderbarn och blev inte riktigt seriös med fotboll förrän han var 14 år.

Gullspng innan


Mellberg började sin karriär i den lokala klubben Gullspng innan han värvades av Degerfors IF i Premier League. I kölvattnet av nedflyttningen kom han till AIK, där han gjorde ett omedelbart intryck, blev svensk mästare 1998, och såldes på bara 10 månader.

Efter att Racing Santander gjort ett steg för att ta in den unge svenske mittbacken etablerade han sig snabbt som en av lagets förstahandsbackar och imponerade under hela sin debutsäsong i Spanien.

Ett antal spanska klubbar, inklusive Barcelona och Valencia, har ryktats vara intresserade av att värva Mellberg.

https://www.youtube.com/watch?v=On4t0ZKi3F4
Olof mellberg fru

Aston Villa, å andra sidan, kunde värva honom och han etablerade sig snabbt som en oumbärlig medlem i truppen. För en match mot Portsmouth lämnade David O’Leary Mellberg utanför sin första laguppställning, även om han inom kort blev befordrad till kapten för de engelska jättarna.

Under O’Learys första säsong var Mellberg en nyckelmedlem i laget som slutade sexa i Premier League och gick vidare till Ligacupens semifinal.

Efter VM 2006 slutade Mellberg som kapten och ersattes av Gareth Barry. Martin O’Neill, Aston Villas nya tränare 2007, fortsatte att gynna Mellberg som klubbens förstahands mittback.

Mellberg blev den första spelaren att göra mål i en konkurrenskraftig match på Arsenals nya Emirates Stadium den första dagen av Premier League-säsongen 2006–07.

Köpet av Zat Knight säsongen 2007–08 tvingade honom att flytta till högerbackspositionen, där han spelade med Martin Laursen.

Den 15 mars 2008 blev Mellberg utvisad för två bokningsbara förseelser mot Portsmouth.

Ett förkontraktsavtal för den svenske mittfältaren med Juventus tillkännagavs i januari samma år. Den 3 maj tog Aston Villa emot Wigan Athletic i hans sista hemmamatch.

För Olof Mellbergs bidrag till klubben döptes spelet till “Olof Mellbergs dag”. Mellberg presenterade varje Villa-supporter i West Ham United antingen en hemma.

eller bortatröja med hans namn och nummer på baksidan och meddelandet Thanks 4 Your Support – som är nummer 4 i Aston Villa – under hans avskedsmatch för klubben.

Aston Villas kit från karriärens sista match, mot West Ham, kommer att ramas in, hävdade han.

I ögonen på Aston Villa-fansen är Mellberg fortfarande en av klubbens bästa spelare någonsin.Efter det kunde han inte se någon mer avslappning.

Olof Mellbergs ansikte syns tydligt i det lyxigt inredda hotellrummet och löpbanden är så retro att de är tillbaka i stilen. Mellberg verkar dock inte vara sarskilt avslappnad, vilket är den verkliga affären.

Som en del av hans ansträngningar att komma ur sin komfortzon intervjuades han i den här intervjun. 44-åringen, som har gjort mer än 100 landfall och spelat för stora klubbar i Spanien, England och Italien, har bestämt sig för att sätta tränarkarriären på är en liten tagg.

Jag tror att han nu hoppas kunna bli expertkommentator för Telia och C Mores Champions League-sändningar, som nu är på gång.Olof Mellbergs uppgift är inte en engångsföreteelse.

Som ett resultat av hans framträdande i en mängd medieparningar som går tillbaka till sin tid i landslaget, känner eller hör Varken honom i en mängd olika mediasammanhang. Han har alltid lämnat rampljuset.

– Det är lättare för mig att resa med mig själv i mer avlägsna miljöer. – Jag har aldrig varit mitt i en grupp tidigare.

Som spelare föll det mig tidigt i min karriär att jag skulle känna mig ganska obekväm att bli sedd eller hörd av andra, därför tog jag beslutet att hålla min profil kort. Jag har sagt “nej” till nästan allt under de senaste många åren.

Olof mellberg fru
Olof mellberg fru

By Wishful