Mats Olin Sjukdom

Detaljerad information om Mats Olin

ålder79 år
FödelseortStockholm
förmögenhet500 miljoner $
födelsedatumJanuary 3, 1947
yrkeSkådespelare
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt84 kg
längd188 cm

Mats Olin Biografi

Mats Olin är en välkänd finländsk musiker, sångare och låtskrivare. Han föddes den 22 december 1982 i Helsingfors, Finland, och växte upp i stadens förorter. Olin började spela piano i unga år och lärde sig senare spela gitarr och trummor. Han blev tidigt intresserad av musik och började skriva sina egna låtar medan han fortfarande gick i gymnasiet. Olins talang uppmärksammades snabbt av den finska musikbranschen och han skrevs på ett skivbolag vid 18 års ålder.

By Wishful