Sofia Ståhl Längd

Var föddes Sofia Ståhl?

Hon föddes den 6 april 1988. Hon är bloggare, hälsocoach och även föreläsare. Han fick medborgarskap i Sverige. Han laos skrev två böcker om hälsofrågor och problem.

Leben, Biografi, Karriere

Hon fick graden Nutrition and Dietist, hon fick licensen för nutrition och fitness. Hon är en hälsobloggare som skriver sin blogg relaterad till fitness. Hon är en prisbelönt hälsoträningsbloggare. Hon är en väldigt jordnära person och lär människor hur man förblir frisk.

ålder34
FödelseortSweden
Förmögenhetsnart uppdaterad
Födelsedatum6 april 1988
YrkeHälsocoach
Civilståndsnart uppdaterad

Sofia Ståhl Stroke

Det finns ingen specifik information om hans sjukdomar eller någon form av stroke tillgänglig för närvarande. Min informationskälla är internet, när det kommer att finnas någon form av information tillgänglig kommer vi att uppdatera den snart.

Sofia Ståhl Familj, Barn, Föräldrar, Partner

Detaljerna om Sofia Ståhl, hans familj och barn ges nedan.

Föräldrarsnart uppdaterad
Familjsnart uppdaterad
Barnsnart uppdaterad
Partnersnart uppdaterad

Höjd & Vikt:

Detaljerna för dess höjd, vikt eller längd ges nedan:

Höjdsnart uppdaterad
Viktsnart uppdaterad

Vad har vi delat ovan?

Vi har diskuterat Sofia Ståhl ålder, karriär, nettoförmögenhet, familj och biografi i den här artikeln. Det finns dock fortfarande en del information som kräver uppdatering. Dessa kommer snart att uppdateras på vår hemsida, håll dig uppdaterad.

Sofia Ståhl Längd

By Wishful