Victor thell flickvän

Var föddes Victor thell ?

Han föddes den 16 mars 1991, hans ålder är 31 år född i Helsingborg, Sverige. Han är svensk musikproducent, låtskrivare och sångare. Hans genre är pop och rock.

Leben, Biografi, Karriere

Han köpte upp i Heinsingborg och han fick sin skolgång från Mega Musiks High School. I ett tidigt skede började han skriva musik och producerade musik åt Alan Walker. Han vann årets artistpris. Han skrev också Melodifestivalens inträdeslåt som heter Human.Victor Thellis dejtar Noomi Rapace. Han arbetade som en duo med Smith, de är båda popband.

ålder31
FödelseortHelsingborg, Sweden
Förmögenhet$278 -$380
Födelsedatum16 mars 1991
YrkeMusikproducent, låtskrivare
CivilståndInte gift

Victor thell Stroke

Det finns ingen specifik information om hans sjukdomar eller någon form av stroke tillgänglig för närvarande. Min informationskälla är internet, när det kommer att finnas någon form av information tillgänglig kommer vi att uppdatera den snart.

Victor thell Familj, Barn, Föräldrar, Partner

Detaljerna om Victor thell , hans familj och barn ges nedan.

Föräldrarsnart uppdaterad
Familjsnart uppdaterad
BarnInga barn
PartnerNoomi Rapace

Höjd & Vikt:

Detaljerna för dess höjd, vikt eller längd ges nedan:

Höjd1.75 m
Viktsnart uppdaterad

Vad har vi delat ovan?

Vi har diskuterat Victor Thells ålder, karriär, nettoförmögenhet, familj och biografi i den här artikeln. Det finns dock fortfarande en del information som kräver uppdatering. Dessa kommer snart att uppdateras på vår hemsida, håll dig uppdaterad.

Victor thell flickvän

By Wishful