Petra stenkula ålder
Petra stenkula ålder

Petra stenkula ålder /\ På tisdagen gjorde Malmös nya polischef Petra Stenkula sitt första framträdande på posten.

Stefan Sintes, Malmös mångårige polismästare, hoppar av.
Petra Stenkula är jurist till utbildning, men hon har varit polis sedan 1992 och har lång erfarenhet inom området.

Det finns


“Malmö, Sveriges näst största stad, är en av mina favoritplatser att besöka. Det finns många hinder att övervinna, men det finns också motiverade medarbetare som kan göra det.” Enligt Petra Stenkula, Malmös polischef.

Region Syds

Enligt ett pressmeddelande som Region Syds polisavdelning skickade ut på måndagseftermiddagen kommer betydande förändringar. I södra Skne tillträder nya enhetschefer den 1 juni.

Petra stenkula ålder

Stefan Sintéu, nuvarande polischef, och Petra Stenkula, nuvarande chef för den regionala utredningsenheten, byter plats som rockstjärnor. Du sitter i minst fyra år som chef för polismyndigheten, dock finns möjlighet till förlängning.

2014 blev Stefan Sintéus ny polischef. Han menar att Malmös ställning har förbättrats under hela hans liv.

– Det var ett svårt och tidskrävande uppdrag. Under 2015 var det många skottlossningar och explosioner.

Sluta skjut och Rimfrost är två av många investeringar vi gjort med Malmö stad genom åren. — Vi tycker att vi har gjort ett bra jobb med att skydda Malmö, säger Stefan Sintéus, stadens polischef.

När du först tillträdde, lovade du att rätta till utredningar så snabbt som möjligt och att nå närmare folket. Vad tror du?

Vårt starkaste utredningsår någonsin var 2020. Säkerhetsundersökningar visar att vi är på rätt väg för att bättre tjäna allmänheten, och vi har minskat vår ärendetid avsevärt.

Malmös nya polismästare, Petra Stenkula, tar över under de kommande veckorna. Stefan Sintéus slutar i slutet av juni och hon tar hans plats. Han får Petra Stenkulas befintliga tjänst som chef för den regionala utredningsenheten i utbyte.

Petra stenkula ålder
Petra stenkula ålder

By Wishful