Thu. Jun 8th, 2023
0 0
Read Time:3 Minute, 49 Second

chloe schuterman pojkvän /\ .chloe schuterman pojkvän är bara 14 år och bor i London nu, men är född i Stockholm. Hon har varit en stor modeikon och bloggare sedan hon var 11 år gammal. För hon ser så bra ut. Annars är hon väldigt snäll och är lite snobbig på sitt sätt, men hon är ändå väldigt trevlig.

Hennes blogg är rolig och lättläst, speciellt om du vill lära dig om bra mode. Eftersom hennes kläder ser så olika ut från dag till dag är hennes stil både unik och förvirrande. Mitt collage har några av de bästa bilderna på henne. Det här är den jag gjorde (vad jag tror). Efteråt blev det några random bilder på henne och så blev det fler.

chloe schuterman pojkvän
chloe schuterman pojkvän

Eftersom dessa vilsna människor försökte sprida corona som om det inte fanns någon morgondag, skulle det vara sant.
Många vet inte att Chole Schuterman och Bianca Ingrosso festade med Hannalicious, Bianca och resten av gruppen när de åkte på denna festresa.
Sotis stannade hos mig för ingen märkte att hon åtminstone ställde sig upp och skrek “heja för stermalm” med lysande ögon. Det här är varför.

Om du vill sprida kärlek istället för hat säger Chole Schuterman att du ska gå till Bstad och festa, och sedan filma skiten och lägga ut den på nätet så att alla kan se. Människor dör, företag går på knäna och arbetslösheten stiger, men Schuterman tycker att man ska sprida kärlek istället för hat.

Daniel Redgert, PR-chef för Skam-Williams Stockholm, berättade om natten hon tillbringade med Chloe Schuterman i hennes show. Nu är bloggaren väldigt arg över informationen. Hänt: “Våningen är inte sann.”
I morse berättade Daniel Redgert, 25, chefen för Perfect Day Medias PR- och profilavdelning, att Skam-William Hayes, 19, som också går av Thomas Hayes, “gick av stapeln” under sitt uppmärksammade besök i Stockholm.

chloe schuterman pojkvän

Under podden är Miriam Bryant, 25, gäst. När man fick reda på att hon är ett stort fan av Skam berättade Redgert för henne allt om Thomas besök på stort djup.

Så det var mycket kaos i helgen eftersom Redgert gick ut med honom.

I nästa del berättade PR-chefen en lång historia om hur Skam-William ska ha försökt flirta med den 18-åriga svenska bloggaren och modeprofilen Chloé Schuterman under sin resa till Stockholm. Vissa säger att Redgert och .

Skam-William träffade Schuterman och en vän till henne under kvällen. I podcasten sa Redgert att allt på Grand Hotel förvandlades till “kaos”. Redgert berättade att Skam-William slängde Schutermans mobiltelefon och sedan låste in sig i ett rum.

På podden får Chloe Schuterman höra om Redgerts våning. Hon känner ingen annan.

Våningen är inte verklig. Det är inte sant. Han och jag tycker att det är svårt för folk att tro på något. Hänt: Det är inget mellan mig och Thomas.

Om ungefär en månad tar Chloé Schuterman studenten. Hon har redan en egen lägenhet. Här kan du se några av bilderna.
Chloé Schuterman, bloggens stjärna, har det jättebra just nu. Om några månader tar hon studenten. Hon har redan blivit antagen till en skola i Paris och New York och nu har hon köpt en egen lägenhet i Stockholm.

Mina egna pengar betalade lägenheten. Jag älskar att säga det! “Det känns lika tungt”, skriver Chloé på sin blogg.

För att lägenheten ska se ny ut från topp till botten har Chloé redan börjat planera. Alla vet att det kommer att bli en fantastisk lägenhet i slutändan på grund av Chloés goda smak.

Chloé Schutermans nya kollektion för den svenska multivarubutiken är en hyllning till några av världens vackraste städer. Kläderna är från den nya kollektionen.

Eftersom vi befinner oss mitt i årets kallaste månader sveper vi in ​​oss i varma och lyxiga tyger som det skandinaviska sättet att hantera vintern. Den nya Chloé by Nathalie Schuterman-kollektionen har sex unika plagg som var och en har olika våningar. En vacker kashmirtröja är ett måste i våra vintergarderober.

chloe schuterman pojkvän
chloe schuterman pojkvän

Sex städer runt om i världen har en speciell plats i Chloé Schutermans hjärta, och varje tröja gjord av högkvalitativ kashmir och mjuk ull är uppkallad efter en av dem. Stockholm, London, Milano, Paris, New York och Los Angeles är alla namngivna.

Stockholm är där designern växte upp, London är där hon var tonåring, Milano är där hon gick i skolan och tillbringade mycket tid i showrooms, och Paris är där hon bor nu och håller på att övergå till vuxen ålder. “Dessa städer är alla unika och jag håller dem alla nära mitt hjärta”, säger designern.

About Post Author

adword ads

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *