Lili o sussie ålder /\ Det är en svensk popduo som heter Lili & Susie, eller L&S. Den består av systrarna Lili och Susie Päivärinta, som båda är 16. De hade stora framgångar på de svenska listorna från 1985 till 1993. De hade många stora hits, som “Oh Mama”, “Bara du och jag” och “What’s the Color of Love.”

Sussies namn ändrades från Sussie till Susie 1990, när skivbolaget bytte. Det finns två “S” igen på ett samlingsalbum från 1995, vilket beror på att låtarna är från 80-talet och EMI, varför de stavade sitt namn så. När de spelade in med EMI stavades namnet också så.

Lili o sussie ålder
Lili o sussie ålder

Deras musikkarriär fick en stor hit på 1990-talet, när de började kämpa för djurens rättigheter istället för att göra musik. En sak som båda gjorde mycket var att bekämpa djurförsök. De kallades “djurombudsmän”. Den hette The Sisters i några år, och den sålde smink som inte var gjord med animaliska produkter. Ett tv-program om verksamheten som Lili brukade driva heter nu “Animal Island”. Den här ön tar hand om djur som har blivit skadade, och Lili brukade köra den. Ingen av dem är köttätare.

Med singlarna “Love Never Dies”, “Hypnotized” och “L&S” kom Lili och Susie tillbaka 1996, men de gjorde det inte särskilt bra. Det började igen år 2000, men den här gången var det annorlunda. Susie skrev på ett kontrakt för tre soloalbum med ett nytt bolag under andra halvan av 2003. 2005 kom albumet In the Sun.

Till Kören 2012 var de körledare för Sollentuna i gruppen. De gick på den andra föreställningen. Det var på Guldbaggegalan 2015. De sjöng “Oh Mama”. Eftersom de är HBTQ har de även spelat på många event, som Gaygalan och Swedish Pride.

” Människor med svaga nerver kanske inte skulle kunna ta del av inspelningarna, så Lili sa det. Under 15 till 17 timmar hann vi inte använda badrummet.

Lili o sussie ålder

Vi är väldigt tuffa och solbrända. Det var på grund av corona att vi tog temperaturen på morgonen och på kvällen.

Det var väldigt ruggigt och de kramade inte varandra Plura hade väldigt roligt med “Oh mama” och “Okej, okej.” Markus Krunegrd hade också en mycket roligt. Så här tycker vi att Pluras “A little kiss by you” ska sjungas live.

Med Susies ord: “Det var mycket drama.” Jag hade vatten i örat. När en ljudtekniker satte i en in-ear-hörlur gjorde det väldigt ont och jag hörde ingenting. I “Så mycket bättre” vill du sjunga som en klocka. Peter Englund, en mycket duktig stylist, hade gjort två ascoola togor.

Vi lade dem inte i rätt ordning, och mina axelvaddar var på baksidan. Jag och min syster hittar inget att ha på sig. Jag tvättade öronen efter det. Om du simmar mycket och lägger huvudet i kallt vatten kan du få “surfsjukan”.

Lily och Susie är ett band. Svenskar blev förälskade i svensk pop när de kom ut första gången 1985. I Melodifestivalen, om du gillar Lili och Susie på Facebook, blir du den första att veta om konserter, evenemang och projekt.

Biografi Susanne Päivärinta är den person som skrev detta sms. Djur är Lilis barn. Lili föddes 1964. Lili och Susie var tillsammans igen. Här berättar han om hur de skildes åt, gjorde abort och var 56 år när de dog.

Susies kärleksliv går inte bra. De träffades utanför ett diskotek mitt på stermalm 1985. Det var länge sedan, men Myran var en väldigt duktig hockeyspelare då. Men Susie tycker inte att det är särskilt viktigt att gifta sig.

Det har aldrig funnits en dröm för Susie att gifta sig, och Stefan är på samma sätt. Han gillar inte att vara i centrum på något sätt, har Susie sagt till Hänt.

Lili och Susie Päivärinta var stora artister på 1980-talet, och de har aldrig slutat göra musik. Så mycket bättre är på TV just nu, och de tror att “deras decennium” kommer tillbaka. De säger att de har fler hitlåtar på gång.

Sedan de gick i pension i mitten av 1990-talet har systrarna inte haft mycket tid att prata med varandra. När Lili började titta på “Djurens ö” fortsatte Susie med musiken.

Tidigare träffades vi bara på familjesammankomster. Vi levde väldigt olika liv. Susie har tre barn, och jag tog hand om vilda djur när jag var liten också. Lili säger att det länge var jobbigt eftersom hälften av djuren dog.

Sorgen fick henne att vilja spela igen. Lili och Susie funderade på att bli tillsammans igen för ett år sedan.

Lili o sussie ålder
Lili o sussie ålder

Människor som tagit hand om vilda djur har haft en berg-och dalbana av känslor under de senaste 11 åren. Att känna sig ledsen tar så ofta över ens liv. Att det inte alltid var så bra för mig. Lili: Jag vill kompensera för det genom att lägga till lite musik nu.

Steg ett var att börja sjunga igen. – Jag trodde att jag var på gränsen till att helt ge upp om jag inte tog en paus.

By Wishful

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *