Mon. Jun 5th, 2023
0 0
Read Time:1 Minute, 57 Second
William poromaa ny flickvän
William poromaa ny flickvän

William poromaa ny flickvän /\ Svenska skidlandslagsstjärnorna Frida Karlsson och William Poromaa är båda 22 år gamla.

Frida


Nu berättar William om hur han träffade Frida, kvinnan som han nu kallar sin fru.
Det var så de träffades första gången.

Frida Karlsson

William Poromaa, 20, och Frida Karlsson, 21, köpte ett hus i Sollefte tillsammans för två år sedan, men Poromaa har sedan dess flyttat ut.

Allt i ett försök att få ut det mesta av sin tid i Peking inför OS.Karlsson skrattar när han erkänner att det är frustrerande när han plockar Jens före sig.

Frida Karlsson och William Poromaa är Sveriges mest kända par i skidsportens värld. Paret köpte en bostad i Sollefte efter Frida Karlssons enorma framgång, som kulminerade i tre medaljer vid VM i Seefeld 2019.

Under VM i Oberstdorf i vintras kom William Poromaa som första finländare att passera mållinjen bland de tio bästa individuellt och i stafetten.

William poromaa ny flickvän

Det fanns fler och fler skäl att gå vidare efter den tidpunkten.William Poromaa säger att han hade tänkt på det ett tag och var glad över att ge det ett hugg.

Poromaa ersätter Karlsson med Jens Burman som en del av hans engagemang inför OS i Tokyo 2022. Han flyttar till sarna från Sollefte.

Frida Karlsson, Jens flickvän, skrattar och säger: “Det är svårt när han väljer Jens framför mig.”Vår plats är inte direkt uppenbar. Han är inte längre bunden till Sollefte på något meningsfullt sätt.

När möjligheten dök upp för honom att träna med Jens i sarna visste jag att han skulle hoppa på chansen.

Partnerskapet är ett av de mest lovande i skidvärlden, och framtiden ser ljus ut för båda. Inför den kommande säsongen, som inkluderar vinter-OS, tog Poromaa ett svårt beslut att fortsätta sitt mål att bli världens bästa skidåkare.

Han kom till sarna för att träna med en annan landslagsman Jens Burman efter att ha lämnat sin sambo Frida Karlsson bakom sig i Sollefte.

William Poromaa erkänner dock att han är nöjd med sitt nya liv och känner att det finns många exempel på förhållanden som hans i världen.

Utan tvekan saknar du henne. Han säger dock till TT att många vill bo åtskilda och att det är ett gångbart alternativ.

William poromaa ny flickvän
William poromaa ny flickvän

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *