Jesper nelin flickvän
Jesper nelin flickvän

Jesper nelin flickvän /\ Det lyste starkt i skidskyttelandslaget i Sverige i slutet av förra kampanjen. När Hanna berg och Martin Ponsiluoma bestämde sig för att stanna tillsammans vår och vinter väckte det viss förvirring.

Aftonbladet

Som Aftonbladet rapporterat är VM-guldmästaren Martin Ponsiluoma och VM-silvermedaljören Hanna berg förlovade för att gifta sig.

Jesper Nelin

Hanna berg och Jesper Nelin, medlem i svenska skidskyttelandslaget, var tillsammans fram till sommaren 2020.

Fanny Johansson, skidskytt som ännu inte är med i A-landslaget, har gått ihop med Martin Ponsiluoma.Saker och ting började förändras efter världsmästerskapen i skidskytte i februari.

Aftonbladet citerar Jesper Nelin som säger att Martins VM-medalj “verkar ha förändrat saker” mellan honom och Fanny.

På väg hem avslutade Fanny deras förhållande. Det fanns vissa bevis som tydde på att han var mer intresserad av Hanna efter VM. Kaos rådde i hela Tjeckien. Då kände jag mig lite illamående.

Enligt kaptenen Johannes Lukas uppfattning har skidskyttelandslaget inte tagit skada av det inträffade.

Jesper nelin flickvän

Jag tror att de har gjort ett utmärkt jobb med att lösa problemet samtidigt som de uppfört sig med professionalism. Som tränare är det precis vad vi behöver.

Jag har ingen kontroll över vad folk gör privat. Det är inte mitt jobb, men när det kommer till träning vill jag se alla arbeta tillsammans och pressa varandra till sina gränser. För mig har ingenting förändrats, säger Lukas.

Inom sport har vi visat att det ger utmärkta resultat. Professionellt kan vi hjälpa till. Det är effektivt för mig att tänka på sportrelaterade frågor. Det verkar vara en lugn situation för mig.

Tidigare var Hanna berg romantiskt involverad med en annan svensk skidskyttelandslagsman Jesper Nelin under en längre tid.

Det var Nelin själv som konstaterade att landstruppen var tight och bristande sammanhållning under våren. Nelin har å sin sida gått vidare och träffar nu Martin Ponsiluomas ex-flickvän Fanny Johansson.

Jesper nelin flickvän
Jesper nelin flickvän

By Wishful

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *