Anders limpar familj
Anders limpar familj

Anders limpar familj /\ Efter VM 1994 betraktas de för evigt som fotbollslegender i Sverige, men för deras barn är de helt enkelt deras fäder.

Med sin fru


Nu när de har mognat till vuxna kan barnen till VM 94-spelare ses i aktion.Med sin fru Cathrine Ravelli har målvakten Thomas Ravelli tre barn: döttrarna Josefin och Emelie samt sonen Christoffer. Paret har varit gifta sedan 1988.

Ravellis

Även om deras pappa är välkänd, har Ravellis barn valt att hålla sig borta från rampljuset och ses sällan med honom när han är ute och går. Alla barn är nu 30 år gamla.

Till Clarion hotell som öppnar i Göteborg 2012 bestämde sig Thomas och hans fru för att ta med sina tjejer för första gången!

Tomas Brolin har två avkommor, en med var och en av de två kvinnor som han har haft sex med. Han och Susan Hardenborg välkomnade sitt första barn, Sebastian, 2001.

Anders limpar familj

Tomas och Chatrin Strömberg välkomnade sitt andra barn, en dotter som heter Lisa, 2009. Trots att Tomas och Chatrin skildes 2013 är fotbollsspelaren gift med Marielle Brolin sedan 2013 Anders Limpar, 54, är en av de största spelarna i det svenska landslagets historia.

Anders sista gång på en fotbollsplan i blågul lagdräkt var dock länge sedan. Det är inte så att Anders har slutat jobba på sin kropp trots att hans fotbollsskor lagts undan.

SVT:s Mästarnas mästare fick se honom sluta tvåa 2011 när han först tävlade. Som en av åtta tävlande i dokusåpan Superstars kommer hans fysik att sättas på prov igen.

Redan innan programmet hade premiär i Kanal 5 sa Anders i en intervju att motståndet skulle bli hårt.

Mellan 1981 och 2002 spelade Limpar för en mängd olika lag, inklusive IF Brommapojkarna, Young Boys, Cremonese, Arsenal, Everton, Birmingham City, AIK, Colorado Rapids och Djurgrdens IF.

Limpar var en fullständig landskamp för Sverige mellan 1987 och 1996, spelade 58 gånger och gjorde sex mål.

De olympiska sommarspelen 1988, fotbolls-VM 1990 och UEFA Euro 1992 var bland de turneringar där han representerade Sverige. Han tävlade även i fotbolls-VM 1994, där Sverige slutade trea.

Anders limpar familj
Anders limpar familj

By Wishful