Andrev walden fru /\ Andrev Igor Walden är en svensk journalist och illustratör. Han föddes i Karlsson och bodde en tid i Bergström. han skriver för Dagens Nyheter, som är svenskt för “The New York Times”.

Det var här Walden växte upp. Han gick på Bona folkhögskola för att studera journalistik, men han avslutade inte sin utbildning.

Andrev walden fru
Andrev walden fru

Senare fick han jobb som redaktör på Aftonbladet. Senare var han chefredaktör för featureavdelningen på tidningen.

Efter 13 år på tidningen slutade han. Därefter arbetade han som redaktör och programledare för SVT:s tv-program Sociala monster och som redaktör för Filip och Fredriks program Breaking News.

2016 kom Walden tillbaka till Aftonbladet som krönikör. Han skrev för dem fram till slutet av 2018 då han anställdes av Dagens Nyheter. Han skriver också mycket om mat i Café.

I en långknuten soppåse, mosa ihop en tom mjölkkartong med en kavel. Det blir bråk om vem som ska knyta väskan och lägga den i hallen så länge inget höjs över hinken.

Andrev walden fru

Hon kommer att behöva knyta den här väskan med socknålar för att den inte ska gå vilse. Det fanns ett ögonblick när mjölkkartongen vaknade till liv och öppnade sig som en sorglig Transformers-leksak. Jag har förlorat ännu en gång.

Med små barn behöver du små segrar. Det är inte så svårt att knyta väskan. För det mesta beror det på att de fortsätter att förlora de viktigaste striderna. För det lågintensiva kriget om vem som gör mest hemma är ett krig som båda tror att de håller på att förlora.

Jag gör ungefär 70 % av det obetalda arbetet. Det gör de också. Sedan 70% av människorna. Handla om. När du frågar henne.

Tyvärr betyder det inte att allt är klart. Det är alltid något som behöver göras, oavsett om det är i tvättkorgen, diskhon eller hallgolvet. På samma sätt som det inte händer när man räknar på magen.

Han bor sedan länge i Stockholm, men Andrev Walden är född i Linköping. När han gick gymnasiet på Ljunkan tog han första steget mot att bli mediearbetare.

– Jag ville bli journalist, men det fanns inget medieprogram på den tiden då jag ville bli det. Under andra året i skolan fanns en klass som hette reklam och dekoration som hade tre timmar media i veckan.

Det var det närmaste man kunde komma att vara journalist, och det var tre timmar i veckan. Mitt jobb är att dekorera saker. Jag kan göra snabba textskyltar till butiker och sånt.

Han är dock uppvuxen i den närbelägna staden Norrköping, där han mycket tidigt arbetade på sportredaktionerna på NT och Folkbladet.

Allt eftersom sågs han runt mycket i huvudstadens tidningsvärld. De senaste åren har hans berättelser i Aftonbladet, Café och Dagens Nyheter varit mycket populära.

Så här fungerar det: Många tycker att han har en av landets bästa pennor, även om han också har kallats en nervös person att skriva.

Norrköping kan ha sagt till mig att det är något läskigt i stergötland, men jag vet inte säkert än. Komiker som försöker agera som östgötar gör det inte särskilt bra.

De tror att det bara är en fråga om dialekt, men vad de inte inser är att det är mycket viktigare. Du måste hitta en inre oro och en känsla av tvivel om dig själv, och alltid backa upp det du säger.

“Jag har köpt en hund, det har jag.” Lägg till “har jag”, vilket visar att du inte är säker på vad du just sa. Det är med andra ord vad sthgötskan handlar om.

Han väste åt sin mamma under köksfläkten. Folk med olika sorters styvpappor kom och gick. Andrev Walden bestämde sig för att aldrig bli som dem från början, så han behövde inte oroa sig för dem.

Till slut gick han inte ut sin journalistutbildning på Bona folkhögskola vid Göta kanals strand. Han skickade ändå in en ansökan till Aftonbladet.

Intrycket Andrev Walden gör under anställningsintervjun är att han är bra på att redigera, så han får jobbet. Inte helt falskt, men långt ifrån vad han menade.

Oavsett vad var Walden med i kvällstidningen när han var 24 och stannade. Efteråt, 13 år senare, var han ansvarig för reklam för en tidningsavdelning.

Andrev walden fru
Andrev walden fru

Jag gör tabeller över allt jag ska göra i huset. Jag använde ett poängsystem där olika uppgifter värderades utifrån hur lång tid de tog och hur svåra de var.

När jag går till förhandlingarna tar jag med mig siffrorna som kommer upp på ett Excel-ark som visar hur mycket pengar vi har.

By Wishful