Christer sandelin fru /\ Christer Eric Sandelin är en svensk sångare, låtskrivare och musiker som också är väldigt bra på det han gör. Han har varit i två grupper.

När det svenska bandet Freestyle bröts upp 1983 fortsatte han tillsammans med Tommy Ekman och Gigi Hamilton att bilda det svenska bandet Style. Han var också med i gruppen med Joakim Hagleitner och Gigi Hamilton.

Christer sandelin fru
Christer sandelin fru

1989 började han sin solokarriär med sitt första album, Luften darrar. Sedan dess har han haft många album. Lars Vegas-trion, duos Ronny och Ragge, Rob ‘n’Raz, Antique, och Magdalena Graaf och Hannah Graaf samt sångerskan Vicki Benckert är några av de andra artisterna som han har jobbat med, liksom Lars Vegas.

Han arbetade också mycket med Tommy Ekman, skrev och producerade låtar tillsammans, och gjorde deras album I Stero och deras singel “Singlar (oh oh)” tillsammans.

“Want You”, “Dover-Calais” och “Love killer” är bara några av de låtar som Christer Sandelin har skrivit för oss.

Snart är han en del av ett stort TV4-projekt som heter “Så mycket bättre”, där sju svenska stjärnor träffas på Gotland för att prata om sina liv.

Chris Sandelin vill nu prata om den mörka och svåra sidan av sig själv som Expressen inte känner till.

Christer sandelin fru

Efter att vi gifte oss i april bestämde jag och min fru att gå skilda vägar. I 19 år har vi varit tillsammans. Det är en lång tid. Jag hade svårt för det. Folk som är unga kanske inte gillar det. Alla? Det var rörigt efter det. Jag har varit en outsider på ett lyxhotell och det är så jag har känt det.

De gifte sig på ett mycket romantiskt sätt i tvidaberg i lördags. Mark Levengood, 54, var bröllopsplaneraren.

Nora Laroussi är Christer Sandelins ex-flickvän. Han var best man med Niclas Wahlgren. Nora och Christer arbetade tidigare tillsammans på Style.

För tidningen Nöjesbladet säger han att de är tillsammans igen. Det är rätt. Nu är det korrekt. Han och jag fick våra barn varannan vecka när vi var tillsammans sist. Vi gjorde ingenting tillsammans. Han säger: Men vi har varit vänner länge.

Du kan tänka på dig själv när du sitter i bilen och tänka på Nora, trots att du var med andra tjejer på den tiden.

Christer Eric Sandelin har varit i många Melodifestivaler de senaste åren. I Melodifestivalen 1986 sjöng han “Dover-Calais” som en del av bandet Style, och de kom på tredje plats. Han sjöng även “Hand I hand” med Style igen i Melodifestivalen 1987, där han kom på 6:a plats.

Den svenska filmen S/Y Joy (svenska S/Y Glädjen) använde låten “Dover-Calais” som soundtrack 1989. Den skrevs av Sandelin och Tommy Ekart och sjöngs av Style.

Han har varit med i många TV-program, inklusive S mycket bättre 2010, som var den första säsongen av programmet.

Showen Copycat Singers gick från 2011 till 2012. Han dök upp i avsnitt 7, som sändes den 19 januari 2012, och var en del av programmet.

För årets arbete på (SDcultural ) kiosk i Sölvesborg, kand. Lister Erixksson, djurskötare och expert på nya djur, har lett projektet.

Hon har fått mycket uppmärksamhet i nordöstra Skne för sin teori om att fyrbenta djur har fem ben.

Juryns vice ordförande Jim-Ingwe kesson är också från medeltiden. Han är mest känd för sina forskningsrön och expertutlåtanden om svensk historia, pandemikontroll och socialt överflödig expertis.

På scenen känner jag mig inte bekväm om jag inte passar in i min kropp och utseende. Hade jag haft ölmage och flintskalle hade jag inte kunnat spela.

Sanningen är att jag är fåfäng. Jag tycker att man ska göra det bästa av saker när man blir äldre också.

Jag tycker att han ser bra ut. Den här gången förra året var han en del av ett tv-program som heter “Så mycket bättre”, där han och en grupp andra sångare omarbetade varandras låtar. Den här gången var det annorlunda.

Christer sandelin fru
Christer sandelin fru

Anlände: Christer hade ett 19-årigt äktenskap som sprack och mycket sömntabletter i väskan när han kom.

– Jag var sjuk när jag tog sömntabletterna för att jag var så sjuk och trött. Under natten kunde jag bara se mörkt. Jag tog sömntabletter för att sova och inte tänka på någonting. När jag inte hade barn sov jag till eftermiddagen om jag ville leka på kvällen.

By Wishful