Aron andersson familj /\ Aron Karl Riggert Anderson är en svensk äventyrare, motivationstalare och paralympisk idrottare som också är en god vän.

Anderson var den första rullstolsburna som bestigade Sveriges högsta berg, Kebnekaise, och Tanzanias högsta berg, Mount Kilimanjaro.

Aron andersson familj
Aron andersson familj
Aron andersson familj
Aron andersson familj

click here to investigate
Aron andersson familj

Aron andersson familj

Som barn fick Anderson och hans föräldrar veta av läkare att han hade cancer i ländryggen i januari samma år.

1996 och början av 1997 fick han kemoterapi och strålning. Behandlingarna fungerade inte och i slutet av 1997 opererades Anderson för att avlägsna cancern kirurgiskt. Vid det tillfället förlorade Anderson förmågan att röra båda sina ben.

Aron Andersson är äventyrare, idrottare och talare. När han var 21 år var han den förste i rullstol som klättrade på Kebnekaise. Han vann alla medaljer han kunde få.

Han har också gjort en hel del äventyr där målet varit att samla in pengar till ett gott ändamål. Som barn hade Aron Andersson cancer som gjorde att han tappade förmågan att gå. Sport och äventyr har hjälpt honom genom sjukdomen och fått honom att vilja hjälpa andra människor på samma sätt.

De två jobbar mycket tillsammans. Paret bor i en villa i Viggbyholm, Täby, och de har två barn. Nu har familjen dock tagit ett beslut om att sälja huset istället.

Aron andersson familj

Äventyrare: Aron Anderson är expert på området och en väl respekterad talare och inspiratör. Han har provat saker som de flesta aldrig ens skulle tänka på.

Och du har gjort saker som kräver mycket styrka både fysiskt och mentalt. Hans fantastiska prestationer inspirerar andra att se sin egen potential, hur svårt det än är.

upptäcktsresande, föreläsare och ambassadör för både Childhood Cancer Foundation och WHO, samt för WHO själv.

När Aron Anderson var åtta år gammal fick han diagnosen cancer för första gången. Han förlorade chansen att någonsin kunna gå igen, och han kunde inte tro det. Under svåra tider hjälper han nu andra människor att hitta sin inre styrka så att de kan ta sig igenom dem.

Många känner till Aron Anderson från hans ledarskap i SVT-programmet, hans adrenalinfyllda vedermödor och hans inspirationsföreläsningar. Med ett leende på läpparna och en okuvlig kampvilja ser han ut att kunna flytta berg (eller åtminstone bestiga dem).

Men vägen dit har inte varit lätt. När det kom till en trygg och aktiv barndom med mycket fotboll tog det stopp.

Aaron fick ont ​​i rumpan och kunde inte stå upp på slutet. Det visade sig att han hade en tumör stor som ett äpple på baksidan av låret. Vissa människor hade hudcancer, och det var ett faktum.

Det blev ett helt år med cellgifter och strålbehandlingar efter sex veckor i sjukhussängen, så ett år, vilket också gjorde att han inte kunde sitta.

Till slut visade det sig att han inte gillade behandlingen. Detta ledde till en operation där nerver skars av och hela korsbenet togs bort, vilket gjorde honom mycket sjuk. Han skulle inte kunna gå eller springa igen efter detta.

Aron Anderson har haft fler upp- och nedgångar under sina 30 år än vad de flesta har gjort i hela sitt liv.

När han var sju år gammal fick han diagnosen cancer i ländryggen. Han fick gå igenom svår cellgiftsbehandling och smärtsam operation för att bli av med det. En intervention som skulle förändra Arons liv för gott.

Operationen hjälpte honom att leva, men den gjorde också att han tappade båda sina ben och gjorde honom rullstolsbunden.

I början var det svårt att inte springa runt, spela fotboll och spela med mina vänner. Eftersom jag alltid har varit så aktiv har jag alltid varit ett stort fan av alla typer av sporter.

Men en dag såg jag Paralympics på tv, och då tänkte jag: “Jag vill göra det! Jag vill göra det!”

Aron Anderson är den första rullstolsburna att nå toppen av Sveriges högsta berg, Kebnekaise, och han gjorde det.

Klockan 15.00 den 1 augusti 2013 nådde han toppen. Äventyraren Johan Nilsson var med på resan, och båda hade roligt.

När han simmade 37 kilometer i 15-gradigt vatten över landhavet 2015 var det en av många saker han gjorde. Endast med hjälp av armarna kan du röra dig.

Ett fyrarumshus med 127 kvadratmeter yta finns på marknaden för 1,5 miljoner dollar. I det här huset finns ett socialt och privat område.

Aron andersson familj
Aron andersson familj
Aron andersson familj
Aron andersson familj

Aron andersson familj

Aron andersson familj

Det är ett modernt enplanshus. Under den sociala delen finns ett stort kök, en matsal, samt ett vardagsrum som har en kakelugn över sig. Från vardagsrummet kan man gå ut till en av husets två uteplatser.

Den privata delen av huset hålls separat. Det finns tre rum i huset. Ett av rummen i detta område har även bastu och tvättstuga med huvuddörr. Som en sidoanteckning kan du även ta dig till husets stora dubbelgarage härifrån.

By Wishful