Henrik fexeus fru /\ Henrik Fexeus är en svensk mentalist, författare och TV-programledare som också är en svensk mentalist.

Sedan 2005 har han varit en regelbunden gäst i TV och i tidningar som expert på kroppsspråk och icke-verbal kommunikation.

Henrik fexeus fru
Henrik fexeus fru

Han har varit med i Expressen på den svenska kronprinsessans bröllop och Aftonbladet under den amerikanska supertisdagen 2016. Han är kändisdansare i Let’s Dance 2022, som visas på TV4.

Henrik Fexeus har förutom sin fru tre andra barn. Även om de var gifta tidigare är de två äldsta barnen från deras första äktenskap. Det finns tre söner.

Från det tidigare förhållandet: Sebastian Fexeus är 21 och Nemo Fexeus är 19. De är de två äldsta från det förhållandet.

Henrik brukar komma på tillställningar med sina söner, oavsett hur gamla de är.
Ett evenemang kallat “Superhjältarna Gala” ägde rum i Stockholm 2018.

Det hölls på Rigoletto operahus. När Henrik, hans fru Linda och deras två äldsta söner, Sebastian och Nemo, kom till festen var alla där!

“Let’s dance” kommer att visas på TV4 på lördag. Henrik Fexeus är redo att starta.

Henrik fexeus fru

Linda Ingelman, hans fru, är den person som ger honom mest stöd. Camilla Läckberg, arbetskamrat, finns också där för honom.

Det är många som vill vara mitt största fan, säger han.

Till att börja med föddes han i rebro, Sverige. Han flyttade till Vallentuna när han var sju år. Om du går på Stockholms universitet kan du ta din kandidatexamen i filosofi där och sedan kan du gå in på kommunikation och marknadsföring.

Hans förmögenhet har vuxit mycket under 2019 och 2020. Så vitt jag vet är Henrik Fexeus värd cirka 500 000 dollar vid en ålder av 49 år.

Henrik Fexeus tjänar mest pengar för att han är en bra person. han är svensk. Så här mycket pengar tjänar Henrik Fexeus och hur mycket pengar han har.

Det visar sig att 50-årige Henrik Fexeus är en av dansarna som tävlar i Let’s dance 2022.

Henrik är författare, programledare och mentalist. Han dansar med den professionella dansaren Malin Watson, som är 49 år.

När han inte skriver Let’s dance jobbar Henrik på en ny bokserie som heter Box, som han skrev tillsammans med detektivdrottningen, 47.

Flera personer som tidigare varit med i “Let’s dance” har gett sin vän, Henrik Fexeus, råd.

Se till att du har det bra. Det är allt de vill berätta för dig. Då tyckte jag att de var lite lata, men nu ser jag varför det är det enda man kan göra, säger han. Författaren till boken Läckberg har utsetts.

Hon vill inte att det här ska hända, så det händer inte. När min fru och jag gör det här kämpar hon och min fru för att vara mitt största fan.

Det är fantastiskt att få den hjälpen. En person som alltid tror på sig själv när jag inte tror på mig själv Hennes man Henrik Fexeus fru, Linda Ingelman, är 46 år. Hon kommer att vara i publiken för att visa sitt stöd för showen.

Hon är mer rädd än jag. Innan vi träffades hade hon ett dansförbi. Hon ser saker som jag inte ser. Jag vill göra det bra så att jag inte gör henne arg. Men jag ser hela skaran som en stor hjälp.

Fexeus har skrivit sju böcker om praktisk psykologi och hur man får det man vill ha. Hans första bok, The art of reading minds, kom ut 2007.

Den gavs ut av Forum Books. När den såldes 2010 vann den priset Pocket Platinum. Hans andra bok, When You Do What I Want, kom ut 2008. Den vann Pocket Gold Award 2010.

Den 1 januari 2019 har hans böcker översatts till mer än 30 olika språk. Dessa språk inkluderar kinesiska och rumänska.

De har sålt mer än en miljon exemplar runt om i världen. Sedan 2019 har han publicerats av St. Martin’s Press i USA och av Hodder & Stoughton i Storbritannien.

Med boken RELOAD arbetade han med Catharina Edlund för första gången.

Omslaget till den första upplagan av The Power Game hade en bild på Henrik med djävulshorn på. Bilden ändrades för att visa Henrik med gloria och änglavingar.

Henrik fexeus fru
Henrik fexeus fru

2015 kom Henrik Fexeus ut med brädspelet The power struggle, som är ett spel som familjer kan spela tillsammans för att försöka få som de vil

l. Människor som skrivit om psykologiska tekniker i tidigare böcker skapade spelet. Henrik Fexeus och Per Nystedt gjorde den, och den byggde på de teknikerna. Av Tactic, spelutgivaren, var det en maktkamp.

By Wishful