Emma green partner
Emma green partner

Emma green partner /\ Emma Anna-Maria Green, mer känd som Emma Green Tregaro, var en svensk höjdhoppare som sedan dess avgått från tävling.

Championships

Vid 2005 IAAF World Championships slutade hon trea i detta lopp och fick en bronsmedalj. Hon var med i Sveriges OS-lag vid sommarspelen 2008 och 2012. Vid friidrotts-EM 2010 kom hon tvåa i längdhopp med ett nytt personbästa på 2,01 meter.

Erik bodde


Hennes mamma Maria, pappa Lennart och lillebror Erik bodde alla i Göteborg när hon föddes. Hennes mål var att tävla vid EM i friidrott 2006 efter att hon avslutat gymnasiet 2003.

Hon tog brons vid friidrotts-VM 2005 med ett nytt personbästa på 1,96 meter.

Under Sollentuna GP den 1 juli 2010 sänkte Emma Green sitt personbästa med nästan fem år och gick från 1,97 m till 1,98 m. Vid EM i Barcelona, ​​Spanien,.

den 1 augusti 2010, exakt en månad efter att hon sprungit 1,99, förbättrade hon sitt personbästa genom att hoppa 2,01. För sin första kontinentala medalj slutade hon en avlägsen tvåa efter Blanka Vlai i tvåmeterstävlingen.

I Göteborg senare samma månad vann hon Folksam Grand Prix med ett hopp på 1,95 meter.

Dessutom är hon en svensk sprinter och längdhoppare på toppnivå, och hon är också en elittrippelhoppare på nationell nivå.

Den 28 juni tog hon hem en bronsmedalj i höjdhopp vid friidrotts-EM 2012 i Helsingfors.

Förstahandserfarenhet av det kommersiella trycket som många av våra kunder möter har gett mig en fördel i min utbildning på Bird & Bird.

På grund av min bakgrund kan jag erbjuda kunder praktisk juridisk rådgivning fokuserad på att uppnå deras mål och skydda deras företags långsiktiga lönsamhet.

Styrkan hos ett varumärke är viktigare än någonsin på dagens allt mer digitala och dynamiska konsumentmarknad, och detta gäller både etablerade världsomspännande varumärken och företag i nya tillväxtfas.

Emma green partner

Jag har arbetat med ett brett spektrum av kunder och har mycket expertis inom varumärkeskontroll och frihet att utföra sökningar både nationellt och internationellt.

Internationell varumärkesstrategi och inlämning av varumärkes-, design- eller domännamnsansökningar är några av de tjänster jag tillhandahåller mina kunder.

Efter etableringen av företagets International Wellness-grupp har vi etablerat oss som tankeledare och juridisk auktoritet i den globala wellness-verksamheten på 4,5 biljoner dollar.

Eftersom jag är chef för Wellness-teamet är jag ansvarig för att bilda team över avdelningarna för att stödja våra Wellness-klienter. Jag mentor också nystartade företag och håller koll på våra arbetskontakter med Welltodo Global och ActiveLab.

Emma green partner
Emma green partner

By Wishful