Zlatan ibrahimovic föräldrar /\ Den svenska fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovi är anfallare för AC Milan och det svenska landslaget. Han är en svensk professionell fotbollsspelare.

Han anses allmänt vara en av de bästa anfallarna genom tiderna. [a] Ibrahimovi är en av de bästa aktiva fotbollsspelarna i världen. Han har vunnit 31 troféer i karriären, vilket är mycket.

Zlatan ibrahimovic föräldrar
Zlatan ibrahimovic föräldrar

Mannen har gjort mer än 570 mål i sin karriär, varav mer än 500 för sin klubb. Han har också gjort mål under vart och ett av de senaste fyra decennierna.

Det är i Malmö som Zlatan Ibrahimovic växte upp. Hans föräldrar splittrades, hans pappa hade alkoholproblem och det blev mycket bråk i familjen på grund av det. Det gör ont i magen att se ett tomt kylskåp när man är så hungrig att det gör ont. Det är vad Zlatan tänker på nu.

Zlatan hade också svårt i skolan. Zlatans tidigare studierektor Agneta Cederbom har berättat att han under sina 33 år i skolan är en av de fem mest stökiga personer hon någonsin haft att göra med. Som barn var han förebilden för människor som inte gjorde det bra. Istället skulle han inte ha kunnat spela fotboll. Jag är säker på det.

Zlatan ibrahimovic föräldrar

Zlatan Ibrahimovic var en ganska bra cykeltjuv när han var ung. Han stal till och med brevbärarens cykel en gång. Men fotbollen tog över och gjorde “problembarnet” från Rosengrd till mångmiljonär.

Inlärning? Alla kan inte misslyckas. På grund av orättvisorna i livet och samhället måste vissa människor kämpa mer än andra. Men med tillräckligt med viljestyrka kan du förändra ditt liv och bli en fantastisk person. Alla har den typen av makt.

Under Zlatans barndom växte hans kärlek till fotbollen allt starkare. Hans favoritställe att spela fotboll på var på en grusplan i Rosengrd. När han var fem år måste han ha haft sitt första par fotbollsskor.

Det är viktigt att poängtera att Zlatan har jobbat väldigt hårt för att bli bra på fotboll, även om han också var bra på taekwondo.

Zlatan visste också tidigt att han ville bli fotbollsspelare, även om han också var bra på taekwondo. Han säger inte att han inte tror att hans tuffa uppväxt hjälpte honom att bli en bra fotbollsspelare.

Faktum är att Radiosports resa börjar i Bosnien. I nordöstra Bosnien föddes Sefik “Kinko” Ibrahimovic. Hans son Zlatan Ibrahimovic föddes där.

Bijelinja är den näst största staden i Republika Srpska, som är en av två bosniska delstater. Den har mer än 133 000 människor och är den näst största staden i landet.

Människor som tidigare bodde där gör det inte längre. Det är nära centrum av staden, bredvid en moské och nära en kyrkogård.

Det ser ut som att inga släktingar till Zlatan fortfarande finns i staden, så han måste ha flyttat. Zlatans farbror äger fortfarande hans hus, men det fanns på marknaden när vi gick på besök. Farbror

: Min farbror har redan flyttat till staden Tuzla, som ligger i federationen, som är den andra delstaten i Bosnien. Det finns många bosniska muslimer och kroater i federationen.

Folket som bor på “Zlatans gat” minns inte att den svenska superstjärnan någonsin kom hit. Ingen från Zlatans familj har varit här sedan kriget startade 1992.

Detta är en överraskning eftersom Zlatans pappa gjorde CD-skivor om hur mycket han saknar hemmet.

“Bijelina, din gamla stad och dina gator är så fina. Du är så vacker.” Jag vill se din skönhet igen, och jag är på väg tillbaka. Ta mig i dina armar. Han sjunger sedan om sin hemstad.

Så han fortsätter med att säga att Instagram inte är platsen för honom att visa upp bilder på sin familj. En kändis som lägger upp bilder på sina barn gör honom arg.

Jag ser många bilder på kända personers barn på internet. Ibland har de ett eget konto, och när de är 7 eller 8 har de redan många fans.

Men när de växer upp, kommer de att vara glada över att ha blivit utsatta för så många saker? Föräldrar: “Vad vet de om det?” Ibrahimovic skriver och säger:

Det är upp till dem när de är gamla nog att förstå hur mycket lögner det finns i plattformarnas värld. Det är fortfarande svårt för dem att förstå, så de använder inte sociala medier.

Zlatan ibrahimovic föräldrar
Zlatan ibrahimovic föräldrar

Vi vet att de flesta människor inte når toppen av fotbollsvärlden. Hur bra de än är krävs det mycket för att gå hela vägen. En förälder har ett viktigt jobb här.

När det går dåligt måste ditt barn veta att du finns där för dem. Anledningen till att ditt barn har kommit så långt är för att han gillar fotboll så mycket. Glädje dör när det inte finns fler chanser till tillväxt.

By Wishful