Lisa ajax pojkvän /\ Pojkvännen, som också är artist, har kommenterat inlägget med många röda hjärtan. Han har även lagt upp en bild på Lisa Ajax på Instagram med honom.

Max Huss är en artist som går under namnet “Klockrent.” Han är mest känd för låtarna “Gave me everything”, “Before I regret it” och “You got me anyway”, som han skrev.

Lisa ajax pojkvän

En musikvideo till låten “Will never come back” gjordes i år. Lisa Ajax var med. På Instagram la hon upp bilder från musikvideon. Så här fungerar det:

Hennes pojkvän, Lisa Ajax, berättar allt om det för Hänt.
Han är den trevligaste person jag någonsin träffat. Den här personen är väldigt intressant. Det var åtta år sedan.

Lisa Ajax, en stjärnartist, vann Idol när hon var bara 16 år gammal. Nu ställer hon sig för fjärde gången på scenen i Melodifestivalen.

Det stämmer inte alls när hon gick hela vägen till finalen 2016, 2017 och 2019.

Lisa ajax pojkvän

Hon sjöng med Ariana Grande och hade singlar som gick till toppen av listorna, men hur väl känner du henne? Nyheter24 berättar allt du behöver veta om världen omkring dig. Karriärmässigt,

Det har tagit hårt på Lisa Ajax, 22, som är van att skratta mycket.

Hittills i år har det varit tomt i kalendern. Den privata nivån säger Lisa att det har varit väldigt roligt att ha mycket fritid och inte behöva göra något.

Just nu har jag bara kul med sommaren och åker till min pojkväns föräldrar i Spanien om en vecka.

Han pratar med henne när han gör det.

Lisa Ajax, 22, berättade för Aftonbladet att hon träffade Max Huss, 25, mer känd som Klockrent, för första gången i september förra året. Han är en artist som går under namnet Klockrent.

Det var en stor förändring i oktober.
De träffades genom musiken.

Det var i en studio där vi träffades. Han gör också musik. Det byggdes sedan vidare därifrån.

“Du och jag” är budskapet som artisten, som vann “Idol” 2014 och har varit i Melodifestivalen flera gånger sedan dess, har lagt på Instagram. Det här är inte den enda bilden Max Huss har av dem tillsammans:

Så här säger Lisa Ajax.

När Lisa Ajax inte är i studion skriver hon ny musik.

– Just nu är det jobbigt för alla artister när de inte har jobb. Detta är sant för alla. Det tar mig mycket tid att skriva nya låtar i studion eftersom jag tillbringar mycket tid där. Jag började sätta ut musik på svenska förra året.

och kommer att fortsätta göra det, men det är väldigt viktigt att hitta rätt person och få rätt låtar. Då får vi hoppas att jobbet kan börja snart. Hon deltog även i Lilla Melodifestivalen 2012.

Låten “Allt som jag har” kommer att tänka på.

“My Heart Wants Me Dead” var låten Ajax sjöng i Melodifestivalen 2016. De tog sig till final på Friends Arena. Till slut kom hon 7:a.

Årets Melodifestivalen tillkännagavs av SVT den 30 november 2016. I Don’t Give a Fuck

Hon tog sig till andra chansen i den andra semifinalen. Det var den 11 mars 2017 och hon tog sig till finalen. Hon kom på en nionde plats.

Den 27 november 2018 meddelades att Ajax skulle delta i Melodifestivalen 2019 med låten “Torn”, som de kommer att sjunga.

Lisa ajax pojkvän
Lisa ajax pojkvän

Det var i den senaste semifinalen. Hon tog sig till andra chansen igen från den fjärde semifinalen. Hon slutade nia i finalen, vilket var det bästa hon kunde göra.

Hon deltog i Melodifestivalen 2022 med låten “Tror du att jag bryr mig” med Niello, och hon sjöng den med honom där.

By Wishful