Paul Sundvik Familj /\ Isabella, hennes självbiografi, är också aktuell. I den berättar Isabella om hur hon blev Sveriges populäraste bloggare och drev företag som tjugoåring.

När hon var 28 utsågs hon till den mäktigaste affärskvinnan i Sverige. När hon skrev sin bok pratade hon också om kraschen 2019, som inträffade 2019. Hon förlorade allt hon arbetat hårt för och hamnade på psykiatriska sjukhuset.

Paul Sundvik Familj
Paul Sundvik Familj

TV-program som “Skavlan” och svenska radioprogrammet “Söndagsintervjun” har redan pratat om händelserna.

Isabellas tidigare affärspartner, Pingis Hadenius, satte upp de två. På sin första dejt var de två redan kära.

Ni kände inte varandra. Där skulle jag bli hämtad. Isabella Löwengrip skrev på sin blogg att när han hämtade henne blev hon kär vid första ögonkastet.

Idre träffar Jenny och Niklas Strömstedt Isabella Löwengrip, 31, och hennes man Paul Sundvik, 54. Där ska de bygga ett hus.

Isabella Löwengrip och Paul Sundvik träffades genom en gemensam vän. Till en början var Paul Sundvik lite försiktig med Isabella eftersom han visste vem hon var, men han värmde snabbt upp.

Paul Sundvik Familj

Det var Löwengrip. Innan de träffades för första gången hade båda idéer om varandra. Men på en båttur stod det “klick”.

– Jag steg ombord på båten, vi skakade hand, och så kom den där elchocken och jag tänkte: “Wow, det här är en person jag vill umgås med.”

Isabella Löwengrip och hennes exman, Odd Spngberg, har två barn, Sally och Gillis, som nu är vuxna. De hade dem tillsammans.

Människor som var gifta men inte längre är gifta bor nu med sina små barn varannan vecka. Paul har aldrig haft egna barn tidigare, men paret har såklart pratat om att gifta sig.

Du kan inte gå fel med att ha två kullar! Under frukosten på sommaren pratade jag om detta med Paul. Då hade vi varit tillsammans i några månader eller så. Viktigt: Det är en plats där du kommer till ett slut.

När han satte sig och drack en kopp kaffe och sa: “Vill du ha barn?” Jag kände mig modig. Kaffet flög iväg! Det fanns inget svar på den frågan heller.

Det visar sig att han pratade om något annat först. Paul: “Paul, nu måste du säga ja eller nej.” Ja då.

I en intervju med Mama berättar hon att hon blev väldigt glad när hon gifte sig.

Isabella “Blondinbella” Löwengrip är fortfarande kär i Paul Sundvik.
Nu berättar hon om vad hon vill göra härnäst.

Får vi barn så gifter vi oss, säger hon till Expressen.

I början av juli 2020 ska Isabella Löwengrip, 31, berätta att hon har hittat sitt livs kärlek, Paul Sundvik, 54, och de ska gifta sig till hösten samma år.

Efter några års dejting vill paret nu gå vidare till nästa steg.

Vi vill skaffa barn, gifta oss och förlova oss, säger Isabella Löwengrip, som pratat med Expressen om sina planer.

Hon har sedan tidigare två barn med sin exman, Odd Spngberg, 33. De föddes när de fortfarande var tillsammans.

Frågade om åldersskillnaden mellan henne och Paul Sundvik på Instagram i juli förra året.

Det är 23 år mellan dem, men Isabella tänker inte på det här så ofta. Paul är lika gammal som sin far, men hon uppmärksammar det inte så ofta.

Paul Sundvik Familj

Paul är 23 år äldre än mig, men det dyker upp bara när det kommer till musik. För att vara rättvis så känner jag till alla band han spelar.

Det var min pappa som spelade de här låtarna. Jag lärde mig dem av honom. De är i samma ålder. Men jag tänker inte alls på min ålder. “Kärlek har ingen ålder”, skrev hon på Instagram.

By Wishful